Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlarım,
Facebook patlatma konusunda yardımcı olabilecek biri var mı ?
Asıl amacım grubu patlatmak, tüm yöneticileri çıkarıp grubu kullanımdan kaldırmak.
Ve patlatabileceğim 12 tane hesap var. Yardımlarınızı bekliyorum...
Kardeşim Gruptaki kişilerin facebook hesaplarına sızmak istiyorsan sosyal mühendislik kullanabilirsin.Bir dosyanın içine keylogger koyabilirsin böylece şifrelerini alır gerekeni yaparsın.Veya trojanda olabilir.Forumda yeterince bunlarla alakalı bilgi var.İyi şanslar.
Darkcomet rat en çok kullanılanlardan biri.Tabi her işletim sistemi versiyonunda çalışmayabilir.Eğer o olmazsa quasar rat'ı kullanabilirsin,güncel bir rattır.Ama sağlam olup olmadıklarını şahsen bilmiyorum.
darkcomet var fake mail yolu ile dinleme yapılarbilir. z-shadow script kurmayı gerektirmez.
keylogger olarak hakops keyllogger var. Tabi bunları yedirsen bile antivürüsler öter. Crypter de bulmalısın. forumda güncel crypter lar var.Sosyal Mühendislik kullanarak yapabilirsin.
Veya aynı profili şikayet edip kapanmasını bekleyip kapanınca mail yolu ile kullanıcının facebook alabilirsin. Yöntem çok hepside denemeye değer.