Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu fake mailde ben ne hatası yapıyorum ne ettiysem denemelik yazdığım hiç bir şifre gelmedi.
siteden çalışıyor yorumları olan scriptlerden biri bu.
fake olayı cok eskıdi artık herkez emiyor ama yiyenlerde var.
arkaşların bazılı yapmış kodlar çıkıyor diyor sebebi kendi hazırladıgınız kod u tam yerine yapıştırmadıgınızdan oluyor.
siteye de koyarsın cok süper bişey genelde bloglara koyabilirsiniz alta <br> bosluk vererek reklam ve site sahte oldunu anlamasınlar diye güzel paylaşm eline saglık :jeerat
1.]-İlk Önce Hackliyeceniz Kişinin Msn Adresini Bilmeniz Gerek 2.]-Facebook'a Giriyoruz 3.]-Şifremi Unuttum Diyoruz
4.]-Benim Hesabım Dİyosun
5.]- Bunlara artık erişimin yok mu? DİYORUZ... UYARI: % 50 SANŞINIZ VAR 6.]-Ve İstediniz Msn'yi Yazıyoruz 7.]-'GELME GELMEME İHTİMALİ VAR' Gizli Yanıt Die Bi Soru Dior Şimdi Geldi Sıra Aktaracamız Msn Ye 8.]-Msn'ye Gelen Linke Tıklıyoruz Ve Dimdirek Facebook'Sayfasını Önümüze Atıyor Ve Şu Soruyu Soruyor 3 kişi istiyor!
Sonra Siz Fake Face ile Arkdaşlara Diceksinizki. Kod Gelcek Kabul EDİN.
(NOT):BU ARKDAŞLAR ÇALMAK İSTEDİĞİNİZ FACEDE Ekli OLMASI LAZIM
VerdiDen Sonra Girin Ve SON... 24 SAAT İÇİNDE ELİNİZDE
Not:Alıntıdeildir
Not:Eğer Sizin Yaptınız Anlaşılırsa 3 Gün İçerde Yatarsınız Bunuda Burdan Diyim
Son Olarak:Bu İşLem Usta Hackerler Tarafından Yapılan Bir İşlemdir İyi Hackli Günler