Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu fake mailde ben ne hatası yapıyorum ne ettiysem denemelik yazdığım hiç bir şifre gelmedi.
siteden çalışıyor yorumları olan scriptlerden biri bu.
usta dewamsızlık konusunda işlermi bu dediğin olay müdür yardımcısı dersteyken bi şekilde keylogger atsak pc ye ? bu arada keyloggeri nerden bulacaz çogu virüs diye siliniyor sitelerden
admin benim arkadaşım yapmış formbudiyden bazı kişilerin facesini çalmış okişiler ne kadar şifrelerini değiştirselerde şifre gene arkadaşımın msnesine gidiyor ona banada yap dedim ama oda bilmiyor birisi yapmış ona senin bu yaptığında kurbanların şifrelerini değiştirselerde tekrar şifreleri msnye geliyormu
admin benim arkadaşım yapmış formbudiyden bazı kişilerin facesini çalmış okişiler ne kadar şifrelerini değiştirselerde şifre gene arkadaşımın msnesine gidiyor ona banada yap dedim ama oda bilmiyor birisi yapmış ona senin bu yaptığında kurbanların şifrelerini değiştirselerde tekrar şifreleri msnye geliyormu
aslında ben yaptım ama şifreyi değiştirdiklerinde bana gelmiyor yani onlara tekrar göndermek zorunda kalıyorum
arkadaslar her gün bu konu hakkında konular acılıyor.;TEKRAR SOYLUYORRUM GMAİLvsPROGRAMLA HACKLENEMEZ.TROJAN,KEYLOGER,FAKE GİBİ YONTEMLERLE OLABİLİR ANCAK
SU ana Kadar E-Posta Hack Programı görmedim. Olsa Bile kimse Yayınlamaz Arkadaşım. Sielerde Upload edilmiş Proğramlardada Server vardir. Ava giDen avlanır MisaLi. sizde hackliyeyim derken Hacklenmeyin.
ula çok sinirlendim zamanında müzik hocasının gözüne girmiştim benden müzik, piano programı istemişti bende safım ya bilmiyorum o zamanla yani geçen sene basit bir piano programlarım vardı müzik hocasına flashla verdim programları hoca açmış bana dedi programların basit bende daha iyileri var ulan tüü o zaman ki aklım olsaydı varya tüü yeminle kafayı yiyecem
BU ARADA MÜZİĞİM 4 İDİ ZATEN AMA 5 OLSA DA OLUR YANİ