Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu fake mailde ben ne hatası yapıyorum ne ettiysem denemelik yazdığım hiç bir şifre gelmedi.
siteden çalışıyor yorumları olan scriptlerden biri bu.
RESİMDE : 283.600 üyesi olan bu grubun paylaştığı ve sözde zaman tünelinden çıkış ismiyle yaydığı virüsün erişim hakkı kazandığı yerler..Google chrome eklentisi olarak indirmenizi istiyor ve. Tüm web sitelerindeki verilerinize ulaşım imkanı sağlıyor...
Not: herkes sayfasında profilinde paylaşabilir mi ?
DipNot: Dikkat edin.
tabi paylaşırım bnm duvarıma çok paylaşıyorlar böyle faceden çık flena die yorumları görsen eywah dersin ama gene paylaşıyorlar her neyse paylaşıyım şimdi bunu duvarımda..
Kendi Bulduğum Bir Zaafiyeti Video Çekerek Sizlere Anlattım. Videoda Bir FaceBook Hesabını Hacklemek İçin Yahoo!, GMail, Hotmail Servislerinin Üçündende Yararlandım
Güzel Bir Kombinasyon Olmuş Değil Mi? Hack Yapmadan Önce İyice Hayal Kurmanız Gerenkir... Bende Öyle Yaptım ve Böyle Bir Zaafiyet Yakaladım.
Umarım Orada Burada Paylaşırsınızda Açık 1-2 Güne Kadar Kapanır.