Facebook Patlatma(denedim)
hala yerde yatıyorum gülmekten bi düşman dost orası bişi bi arkadaşın facesini patlatmayı kafaya koydum ve patlattım
adım adım anlatcam

hala gülüyorum.
gerekenler:
*kurbanın e-mail adresi/face giriş adresi
*sahte e-mail(face kaydı olmamalı)
*kurbanın listesinde ekli birisinin adı soyadı
1-
üstüme tıklayın
2-linke giriyoruz ve şifre yazma yerinde "şifrenimi unuttun?" tıklıyoruz
3-kurbanın e-mail adresini ordaki kutuya giriyoruz devam diyoruz
4-girdikten sonra oraya üs kutucuğa kurbanın adı soyadı alttaki kutucuğa listesinde ekli 1 kişinin adı soyadı giriyoruz
5-bu senmisin diye bişey gelcek bakıyoruz kurbanın resmiyse devam ediyoruz
6-e-posta adresleri gelcek bir sürü o kutucuğun sol alt köşede bunlara erişemiyorum mu öyle bi yazı var ona tıklıyoruz
7-gelen yerde 2 kutucuk gelcek o 2 kutucuğa fake e-mail imizi yazıyoruz devam et diyoruz
8-en zor bölüm geldi

3 tane bölüm gelcek ilk bölüm kolay bişey devam et diyoruz sonra orda güvenlik sorusu diyo bu değişiyo bende annesinin doğum yeri geldi napıcamızı söylüyorum 81 ili tek tek yazıcaz olmuyosa kişi akıllı biridir mesela ben ilk ankara yazdım olmadı bursa yazdım kabul etti

(bala bak

)
9-şimdi 3. bölüm geçti yeni şifre diye oraya yeni şifreyi yazıp onaylıyoruz
10-sonra fake açtığımız e-mailimize bi link geldi faceden gelen maile tıklıyoruz ve ilk link e basıyoruz
11-evet hesap elimizde artık 24 saat sonra hesaba fake mail ve yeni şifrenizle giriş yapabilirsiniz
kendi yöntemimdir kimse alıntı demesin günceldir 03.09.2012 işinize yaradıysa teşekkür yazmanız yeterli
ÖNERİ:abonesi çok olan kişileri patlatın ve tüm fotoları silip kendi fotolarınızı atın ismini değiştirin kullanın
NOT:sabır işidir uğraşmanız gerek
NOT:soruya göre cevap verniz ki doğru çıksın
NOT:bazıları güvenlik sorusuna saçmalar o yüzden onları çözemessiniz
Saygılar/2eqendy