O kesin manxmsksnxn forumda seni pek tanımasam da konuşma tarzından enerjik biri olduğunu anladimBennnn![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kesin manxmsksnxn forumda seni pek tanımasam da konuşma tarzından enerjik biri olduğunu anladimBennnn![]()
Tabi ki öyle, sosyal medya da var olacaksın 10 tane eğitim videosu çekiyorlar kimsenin emeğine laf etmem işin kurnazlığını söyleyim. 2025 yılında güncel video hazırlıyor adam editi, pdfi her şeyi süper. Temelleri öğretiyor ardından udemy kursu diyor herkes alıyor. Sosyal medyayı kullanıyor, güven kazanıyor o adam instagram açsa instagrama site açsa siteye giderler. Bu gücü, bu manipülayonu yapamayacak kadar yeteneksiz miyiz? Aksine en iyi yapacak yeriz.Evet hocam haklısınız tht de aslında gerçekten alanında uzman insanlar var fakat bu dediklerinizden dolayı maalesef çoğu kişi forumu bırakıp gidiyor hatta çoğu kişi özelliklede büyük bir kısım gitti maalesef
Yani demekki birşeyler yanlış gidiyor bir sorun var ortada
Ben şahsen Yönetim anlamindada bir dönüşüme gidilmesi taraftarıyım
+ Akademi projeleri sosyal medyayla güçlü bir şekilde desteklenmeli Instagram,TikTok,YouTube gibi platformlar aslında altın fırsatlar bu forum için hani sadece Google'ın arama motorunda forumu indexlemesiyle,SEO ile Olucak bir iş değil
Siber güvenlik aslında özelliklede pandemi döneminden sonra çok rehabet gördü herkes birşeyler öğrenmeye çalışıyor ama kaynaklar az
Türkçe kaynakların bu kadar az ve yetersiz oldugu bu dönemde tht bu fırsattan yararlanıp yeniden Yıldız dönemini girebilir hatta doğru yapılırsa eski prime dönemden bile çok daha yükselecegini düşünüyorum bundan 10 sene önce kimse telefon bile kullanmiyordu şimdi 10 yaşında çocuğun bile elinde telefon var![]()
sen modsun diye. öyle düşünüyorsun. düşünmeden konu silmeler,dm den uyarı atmalar. hele bir tanesi var ki "bana hazreti moderator diyeceksiniz" diyor.
ya hem saldırı timinde hemde mod olan biri var. o çok katı. laftan anlamıyor..
bende memnunum ama memnun olmayanlar var. herkesi memnun edemezsin sonuçtaBen hala memnunum.
seni kastetmedim belki. neden alındın ki.Kim sana “bana Hazreti Moderatör diyeceksiniz” dediyse, bunun ekran görüntüsünü bekliyorum. Ayrıca hiçbir moderatörün senden böyle bir talepte bulunduğunu da düşünmüyorum.
Forumda konu açtığın kategorilerin kuralları bulunmaktadır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde konular çöpe taşınır. Sana bu durum açıklamıştım. Konunla alakalı bir sorun veya aklına takılan bir durum varsa bana özel mesajlardan ulaşırsan yardımcı olurum.
Konunu, kurallara uymadığı için çöpe almıştım.
Turkhackteam Gövde Gösterisi Kuralları (Son Güncelleme : 14/05/2026)
- 1 - Üyeler tarafından yapılacak her türlü hack/deface/data hack v.b. işlemlerde Anka Red Team Manifestosu baz alınacaktır. Bkz : Anka Red Team Manifestosu
--- 2 - Türk sitelerine uyarı/pentest yapılırken kesinlikle öncesinde onay alınacaktır. Bkz : Türk Sitelerinde Açık Aramak ve Uyarmak Hakkında
--- 3 - Zone-H üzerinde "ZoRRoKiN" (Uzun yıllardır bu isim ile alındığı için Top List sıralamasında üstte kalmamız için önem arz...
- Veteran 7
- Cevaplar: 7
- Forum: THT Gövde Gösterisi
Ayrıca bu konu altında paylaşılan önerilerin,taleplerin ve şikâyetlerin takibini yapıyorum.
kalp kırmadan cevap yazman çok iyi ❤seni kastetmedim belki. neden alındın ki.
kuralları öğrendim sayende. teşekkürler kardeşim.
idolümsün kardeşim tek attın konuya.bende memnunum ama memnun olmayanlar var. herkesi memnun edemezsin sonuçta
Kimi kastettiysen, özelden iletmeni rica ediyorum; yardımcı olacağım.seni kastetmedim belki. neden alındın ki.
kuralları öğrendim sayende. teşekkürler.
Kalp kırmayı gerektirecek bir şey söylemedi hiç kimsekalp kırmadan cevap yazman çok iyi ❤
kalp kırmadan cevap yazman çok iyi ❤
mesela OBT . sadece benim 3 gövde gösterisini sildi.Moderatörlüğün içindede bulundum böyle bir insan yok. Hepsi harika insanlar @ArchieN haklı burada kişisel problemleriniz olduğunuz kişileri veyahut yanlış yaptığını düşündüğünüz iletin üstlerine.
karışmak istemiyordum ancakmesela OBT . sadece benim 3 gövde gösterisini sildi.
Forum içinde herhangi bir kişi veya durumdan rahatsızlık duymanız durumda, ilgili kişilere durumu iletebilirsiniz. Sorunları konuşarak çözebiliriz. İçimize atarak değil.seni kastetmedim belki. neden alındın ki.
kuralları öğrendim sayende. teşekkürler kardeşim.
Eleştiri her daim olur ve olacaktır. Eleştiriye açık olmak bizi aşağıya çekmez, aksine geliştirir. Eleştiri her zaman olur ama yapısal eleştirilerkalp kırmadan cevap yazman çok iyi ❤
Anlatmak istediğim o değil. yaptıklarını mı çekemedide sildi? @ArchieN benimkini sildi haklıydı okumamışım kuralları. Bu şekilde bir yere varılmaz kin gütmek, şikayet etmek, konulara yazmak. Forum kirliliğidir ve birazdan konu çöp olacak amacından saptığı için. Archien'e veyahut üstü kim var ise mesaj atarsın durum bu konum bu kurallar bu bakın ihlal etmiyor diye. Şuan bu konu için yazılan tüm konular, tartışanların yazdığı her şey çöpe gidecek yazarken iki kere düşünün.mesela OBT . sadece benim 3 gövde gösterisini sildi.
OBT hocam benim de konularımı çöpe almıştı. Ama haklılık payı cok yüksekti çünkü konu içinde belirlenmiş bir kurallar vardı. Çöpe aldığında kendimi nerede geliştirebilirim diye düşündüm hep. Yani aslında bunu yapması benim gelişmem için bir fırsattı. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorummesela OBT . sadece benim 3 gövde gösterisini sildi.
Bahsettiğin konuları inceledimmesela OBT . sadece benim 3 gövde gösterisini sildi.
Poster asalım heryereçok mantıklı. ozaman tht ailesi olarak ses duyuracak girişimlere ihtiyacımız var mesajı aldım ben![]()