- Konuyu başlatan
hocam işi bilirseniz 10 satırda yaparsınızuzun zamandır böyle emek harcanmış güzel bir proje görmüyordum kodlara bakmaya can atıyorum kim bilir kaç bin satır kod var burada sınırsız gmailde cabası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam işi bilirseniz 10 satırda yaparsınızuzun zamandır böyle emek harcanmış güzel bir proje görmüyordum kodlara bakmaya can atıyorum kim bilir kaç bin satır kod var burada sınırsız gmailde cabası.
siz galiba işi biliyorsunuz.hocam işi bilirseniz 10 satırda yaparsınız
küçük aklınız ile dalga geçmeye çalışmanız çok komiksiz galiba işi biliyorsunuz.
ben daha yeniyim böyle büyük çapta bir projeyi ilkkez burada görüyorum binlerce gmail açmak her baba yiğidin harcı değil bence aselsan roketsan gibi şirketlere cv felan atmalısın o derece.
github kodu koda baktimda guzel fakat bu random passwd ureticilerle ayni mantik sadece gmail ismi gibiokuduktan sonra yazdım ya zaten
evet öyle "+" dan sonra yazdıklarının pek bi önemi yok ondan önceki adrese geliyor her şeygithub kodu koda baktimda guzel fakat bu random passwd ureticilerle ayni mantik sadece gmail ismi gibi
Emeğinize sağlık, anlamayan arkadaşlar için bir gmail ile bir kere kayıt olabiliyorsunuz ancak bu program sayesinde yazdığınız kendi gmail adresiniz üstünden sınırsız gmail oluşturur. Gelen doğrulama kodları kendi gmail adresinize gelir. Ve bu programın hızını test etmedim ancak diğer programlara nazaran daha hızlı olduğunu duyduk
Merhaba Değerli Form ÜyeleriVideo:
Öncelikler Selamın Aleyküm kendi yazılımım olan ücretsiz binlerce gmail hesabı üreten tool yazdım *Google Hesabı Oluşturmaz* sistem sizin orjinal hesabınızı alıp bazı metodlar ile çoğaltıyor ister 10 tane ister binlerce facebook harici her yere kayıt olabilirsiniz. Tool kullanırken sorun veya hata alırsanız İnstagram: @hasanhvarol
Kullanım Talimatı (Kali Linux)
![]()
![]()
Kullanım Talimatı (Termux)
Termux için görsel ekleyemedim telefon biraz sıkıntılı kusra bakmayın
Arkadaşlar üste belirttiğim gibi google hesabı oluşturmaz girdiğiniz gmail epostası gerçek olması şart bazı methodlar ile çoğaltıyor denemek isterseniz tooldan aldığınız maile başka mailden mail göderin ve toola girdiğiniz mail adresine gidin ve bakın toolun verdiği mail farklı ama sizin maile geldi mesaj
Detaylı Anlatım
İyi Formlar Saygılarımlar