S.a arkadaşlar, 2. işletim sistemi olarak Kali linuxu kurdum fakat Gnu Grub Önyükleyicisinde Windows seçeneği gelmiyor. Nasıl halledebilirim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sudo add-apt-repository ppa:danielrichter2007/grub-customizer
sudo apt-get update
sudo apt-get install grub-customizer
Debianla Arch'ın Grub önyükleyicileri farklımı?Grub Customizer ile sorunu çözmeye çalışalım, vereceğim komutları uçbirimde sırasıyla uygula.
Kod:sudo add-apt-repository ppa:danielrichter2007/grub-customizerKod:sudo apt-get updateYazılımı sistemine kur ve orada grub seçeneklerini göreceksin, genel ayarlardan windows'un tekrar grubda görünmesini sağlayabilirsin.Kod:sudo apt-get install grub-customizer
Farklı diye biliyorum.Debianla Arch'ın Grub önyükleyicileri farklımı?
Grub Customizer ile sorunu çözmeye çalışalım, vereceğim komutları uçbirimde sırasıyla uygula.
Kod:sudo add-apt-repository ppa:danielrichter2007/grub-customizerKod:sudo apt-get updateYazılımı sistemine kur ve orada grub seçeneklerini göreceksin, genel ayarlardan windows'un tekrar grubda görünmesini sağlayabilirsin.Kod:sudo apt-get install grub-customizer
Yazılımın arayüzünde ''Genel ayarlar'' kısmına göz gezdirmen lazım.dediklerinizi yaptım ama ayarlarda windowsun görünmesini sağlayacak ayar bulamadım