Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hackerların belirli bir sabit kazanma miktarları yoktur. Şirketlerin bankaların açıklarını bularak bildirirler, kimileri geri dönüş yapar teşekkür eder, kimileri ise hediye verir geçer. Bu legal yöntemdir. İllegal ise bildiğimiz üzere açıklarda bulduklarını tespit ederler ve bunları para karşılığı satarlar.
Beni bildiklerim bunlar.
mesela ben system temizleyicisi yapıp lisans satacam![]()
Var mı daha iyi para kazanma yolu hem üstelik legal de değil
Siber güvenlik alanında para kazanabilirler.Bir şirketin açıklarını kapatarak para kazanabiliyorlar diye biliyorum.
androir program yapmak istiyorum ama lıve score ve.b ama tutmaz nedeni herkes milyonlarca indirilen uygulamalara bakar
ne yani şimdi ben siatemi kastırmayan kullanıcı dostu güvenli bir program yapsam indirmez misin ?
yada gidip milyonlarca indirilip fakat sistemi yoran programı kullanırsım
mesela ben system temizleyicisi yapıp lisans satacam![]()
Var mı daha iyi para kazanma yolu hem üstelik legal de değil
sana bahsettiğim şeylerde lisans istememiştim. sen bilirsin . lisanlı yapmadan önce insanlara sevdirmelisin..
sana bahsettiğim şeylerde lisans istememiştim. sen bilirsin . lisanlı yapmadan önce insanlara sevdirmelisin..
fikri siz verdiniz öyle program yap dıye dıyelım programlama dıllerı bılıyorunuz nasıl para kazanıyorsunuz?
yok bu ayrı olacak hem temizleyici hem antivirus hem deneme surumu sınırsız olacak ama özellikleri kısıltlı
işte dediğim şeyi gene yapıyorsun.. deneme sürümü falan.. ona bakarsan internette yormayan programları da biliyorum.. zaten konu açsam 2dkda yayılır thtye ona ihtiyaç kalmaz.. neyse hadi bana eyvallah.