ayıp ettiğimi düşünmüyorum. Ben genellikle en gerçekçi olanı yazmaya gayret ederim..
İnsanlar zaten hâli hazırda gizlenmiyorlar mı? Özellikle şuan ki nesil bunu çok yapıyor kâh farkında olmadan, kâh olarak. Maalesef ki çoğu farkında olmayarak yapıyor.
Sanala o kadar fazla adapte olmuşlar ki, sanal aleme özel kişilik, karakter, huy gibi şeyler edinip, birebirde yazdıklarının zerresini yansıtmayan. Sesli iletişimden kaçınan hatta korkanı bile gördüm. Hâli hazırda böyle iken "sözde hackerların" gizlenme gibi takıntısı olması normaldir.
Zaten adam akıllı hacker olan bir birey "ben burdayım" "havalıyım" edaları ile takılacak düzeyde değildir. Karşılaşmamanın bir diğer sebebi de bu olabilir.
Alındıysan kusura bakma diyeceğim ancak, senin alındığın benim sözlerime değil gerçeklere olduğu için alınabilirsin.
Ben herhangi bir suç yada onun yakınından geçen bir aktiviteye bulaşmadığım için kendimden yana pek sakınca görmüyorum.
Ha var mı potansiyelim var elbet. Ancak o hususta da 50 kere düşünürüm. Zaten hacker olmayı istemek demek 1 adım ileriyi değil, en az 2 adım ileriyi görebilmekten geçer.
Çünkü 1 adım ileriyi düşünürsen zaten enselenirsin, onu düşünenler de olacaktır. Düşünüldüğünü düşün. Biraz anlaması zor oldu belki ama, yeterli beyin olgunluğunda isen anlayacaksındır.