Dalga mı geçiyorsun Windows da hack mi yapılır evet exploit gibi şeyler de dediğin doğru ama kali linux da önemli bir şeydir unutma hacker olmak için bir den fazla işletim sistemini de kullanımını bilmen lazım ve bunların arasın da da en önemlisi linux dur derim siber güvenlikçiler beyaz şapkalı hackerlar da vaktinin çoğunu kali linux ya da linux tabanlı işletim sistemlerin de geçirir.
ayrıca linux kullanmak kolay değil linux sadece sqlmap oluşmuyor bir çok araç dan oluşuyor o ayrıca siyah şapkalı hackerlar da kali linux gibi şeyler kullanır.
ve linux diyince aklına sadece hack tool gelmesin bir çok farklı şey içinde kullanılıyor.
Ne alaka?
yanlış hatırlamıyorsam STM'in CTF'i sadece win üzerinde yapıldı ayt den gelenler hemen kendini belli ediyor.:RpS_sad:
sEssİzCe nöBeTtEyiZ :RpS_laugh::RpS_laugh:
Benim istediğim bazı kanı bozukların sosyal medya vb. yerlerde rahatça Milli, Dini değerlerime küfür edebilmesi ve sen bu kişileri polise bildiren bile biz gerekli işlemi yapacağız diyip bir şeyler yapmaması sebebiyle bu kişileri kendim cezalandırmak istiyorum. bu konuda neredeyse gezilmedik web site bırakmadım ama hala ne yapsam bilemiyorum. :/
Beef xss i araştır öğren browser hackler ****sploit ile payload olusturup sorgusuz java şeklinde indirtirsin gerisi kolay
ve non ASCII ile domain kurmayı öğren
mesela;
facebook.com
atıyorum "f" harfini encode ediyorsun ve senin sahte siten aynı facebook.com şeklinde gözüküyor.
bunu sen dahi anlayazamsın ancak siteye girdiğin zaman "xn-" ile başlayan bir url görürsün şaşırma.
hesap doğrulama scriptleri var SET ile atıyorum facebook destek ekibi olarak mail atabilirsin
hesap doğrulama diye senin linke gelicek ( ister beef olsun ister senin sahte facebook.com domainli facebook olsun)
bakacak adam harbi facebookmus lan diyip ya şifresini falan yazacak yada bunu linkden xn- tarzında bişey gördüğü için çakacak ve beef le sorgusuz java ile indirtip hackliyosun
her iki yöntem ile istediğin kişiyi hacklersin
ee hackledim meterpreter geldi nolacak dersen
meterpreter scriptlerine bak örnek:
run post/windows/gather/enum_chrome
mesela bu script win deki chrome kullanan kişinin cookiesleri çeker cookiesler gelince her şey senin elinde demek. tabii cookiesleri kullanmayı bilirsen.
veya meterpreteri açtıktan sonra keylog kurarsın sniffer kurarsın gerisi kolay
ha unutma işlemlerin bitince izleri silmeyi kesinlikle unutma yoksa geçmiş olsun.