Hacking Öğrenmeye Nasıl Başlayabilirim?

Moncraxd

Yeni üye
26 Şub 2023
1
0
Merhaba Arkadaşlar biliyorum 0 dan başlamak gerekir nasıl başlayacağım her türlü bilgiyi öğrenmek isterim bana yardımcı olurmusunuz
 

'pump

Uzman üye
9 Ara 2022
1,456
3,222
Ağ Kablolarında Geziyor
 

Golgedm

Üye
25 Mar 2018
64
28
merhaba iyi günler, üstte yoldaşımızında paylaşmış olduğu linki inceleyiniz zaten konu açmak yerine sitede gezinirken detaylı bilgiler ala bilirsiniz her konu hakkında bilgi mevcuttur bunların yanı sıra, udemy, youtube, quora vs benzeri yerlerden bilgi ala bilirsiniz bunların dışındada chatgpt isimli yapay zekaya sorarak daha detaylı verim sağlaya bilirsiniz iyi günler dilerim..
 

P4$A

Uzman üye
13 Tem 2021
1,490
2,827
23
";-alert(1)-//
buradan başlamanı öneririm
 

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,744
1,365
Merhaba,

Forumumuzda bulunan
başlangıç içeriklerine, veri türlerine, zafiyet taramalarına ilgi göstermekle başlayabilirsiniz.

İyi Forumlar...
 

glitcha_912

Yeni üye
26 Şub 2023
13
5
Öncelikle merhaba dostum.

Hacking'e sıfırdan başlayacaksan şu listenin hakkından gelmek sana yardımcı olabilir:

-HTML5 öğrenerek sitelerin temellerini öğren. Website oluşturmaya ilgi duyuyorsan CSS3 ile sitelerin nasıl dekore edildiğini ve SQL ile sitelere girilen bilgilerin nasıl tutulduğunu da öğrenebilirsin. Bundan sonrası da Bootstrap, JavaScript, PHP gibi dillerdir fakat oralara gelene kadar sabırlı ol, zaten HTML'i öğrenmeden oralara istesen de gelemezsin.
-Ardından sana kuvvetli ve evrensel bir programlama dili gerekiyor, kesinlikle Python3'ü öğrenmeni öneriyorum.
-PingOfDeath, DoS ve SQL Injection gibi çok basit saldırı ve hack bilgilerini öğren, sonrası öğrendiğin programlama dilleriyle beraber çorap söküğü gibi gelir.
-Bu forumda paylaşılan güvenilir programları indirip deneyebilirsin. Forumda dolaştıkça yardımlaşma ve VirusTotal raconlarını da öğrenmiş olursun.
-İngilizce'ni geliştir. Sonra bana teşekkür edeceksin.
-Ne olursa olsun suç işleme. Temiz kalmak istersin, değil mi?

Bunları hallet, sonra işler tıkırında gider. İyi günler dilerim.
 

operatorx

Üye
20 Şub 2023
221
110
kali linux bilgin yoksa önce kali linux işletim sistemini öğren terminal komutlarını vb. öğrendikten sonra veyahut biliyorsan üst tarafta ki yanıttan ilerleyebilirsiniz, iyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.