abi bana bu programı kısatma linki olmadan verebilecek varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sitede referans kodu istiyor. ne yazmalıyım?
abi bana bu programı kısatma linki olmadan verebilecek varmı
Elinize sağlık ortada ciddi emek var.
Az sonra yapacağım yorumu yanlış anlamayınız ama artık keylog yiyen kalmadı daha farklı sistemler üzerine çalışsanız iyi olacak
Tekrardan Ellerine Sağlık Programı Ancak Bugün Deneme Fırsatım Oldu Ancak Böyle Bir Hata Alıyorum:
![]()
Sebebi Ne Olabilir ?
Yazılımı türkçe karakter olmayan bir dizine ve ad ile oluşturmayı dene, Mesela D:\server.exe gibi içinde türkçe karakter geçmesin.
Daha düzgün bir upload sitesine yükleyebilirdin.
tamam emek var sonra uğraşılmış bir program eyvAllah ama bu programa para veren net enayidir.
edit: Birde Hakops Hocam yazmışsın başkasının pc sinde izinsiz kullanılamaz, adama senin pcne keylogger atıyorum diyip de mi kullanıcaz![]()
![]()
Yazılımı türkçe karakter olmayan bir dizine ve ad ile oluşturmayı dene, Mesela D:\server.exe gibi içinde türkçe karakter geçmesin.
Hocam bu sorun v15'de de vardı birkaç kez kullanmıştım. Oluşan Cache dosyalarını silince düzeliyordu.
Öyle Oluşturuyorum Ancak Sorun Devam Etmekte.
Cache Dosyası Vs. Oluşmuyor Ancak Sorun Devam Etmekte.
Hocam sistem ögelerini ayarlardan göster derseniz (tam ayar ismini bilmiyorum.) görebilirsiniz.
Dediğin Gibi Açtım Ve Sildim Cache Dosyasını Bir Şey Fark Etmedi Sanırım Farklı Bir Sorun Var![]()
Dediğin Gibi Açtım Ve Sildim Cache Dosyasını Bir Şey Fark Etmedi Sanırım Farklı Bir Sorun Var![]()