hazır index kendinize göre düzenleyin

ZoRRoKiN

Administrator
7 Ağu 2005
2,116
83
WORLD
<html>
<head>
<**** http-equiv="content-type" content="text/html;charset=iso-8859-9">
<**** name="keywords" content="ZORROKİN"><**** name="description" content="zorrokin">
<**** name="author" content="ZORROKİN><**** name="generator" content="ZORROKİN">
<title>..ıl| Hacked by zorrokin|lı..TURKISH HACKER </title>
<style type="text/css">
<!--body .style1 { color: #FFFFFF; font-black bold; font-family: "Courier New"* Courier* monospace; font-size: 18px;}.style2 { font-size: 36px; font-family: "Times New Roman"* Times* serif; color: #999999;}.style3 { font-size: 24px; font-family: "Courier New"* Courier* monospace; font-weight: bold; color: #FFFFFF;}.hair{position:absolute;top:0px;left:0px; height:3px;width:3px;layer-background-color:#202020;background:#202020;font-size:800px;}--></style></head><body>********** browserName = navigator.appName browserVersion = parseInt(navigator.appVersion) document.onmousedown = checkforRightMouseButtonClick; if (browserVersion<5 && browserName=="Netscape") { window.onmousedown = checkforRightMouseButtonClick; } function rightClickPressed() { alert(" STOP WAR ! "); } function checkforRightMouseButtonClick(mouseEvent) { if ( ((browserName=="Microsoft Internet Explorer") && (event.button >1)) || ((browserName=="Ne tscape") && (mouseEvent.which > 1)) ) { rightClickPressed() return false; } else return true; } </script><br><p align="center" class="style2">Hacked by ZORROKİN</p><p align="center" class="style3">TURKHACKTEAM.ORG</p><table width="500" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center"> <tr> <td><div align="center"><object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase=" https://tik.lat/uEU2Q " width="320" height="240" id="no_bravery" align="middle"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="movie" value=" https://tik.lat/VXWqY " /> <param name="quality" value="high" /> <param name=
/> <embed src=" https://tik.lat/1LPjh " quality="high" +++++++++++
width="320" height="240" name="no_bravery" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage=" https://tik.lat/DlUL5 " /> </object></div></td> </tr></table><br> <p align="center"><span class="style1">turkhackteamdan hazır index></p> <p align="center"><span class="style1">. !</span></p> <p align="center"><span class="style1">*</span></p> <p align="center" class="style3">www.turkhackteam.org</p> <br>
<body bgcolor="#000000">
 
Son düzenleme:

gяєммχ

Yeni üye
18 Kas 2006
5
0
teşeküür ettim de bir sorum olucak izninlee..!! bu index e resmi nsıl vericem başka bir resim vermek isityorum .. da :) saygılar
 

GLOBAL34

Katılımcı Üye
29 Eyl 2006
327
0
dünyadan
emeğe saygı paylaşım için saol kardeş bu aradaındexin arka planını tam sıyah yada matrık gıbı yapsaydı mukemmel olurdu tekrar teşekurler.:)
 

ZoRRoKiN

Administrator
7 Ağu 2005
2,116
83
WORLD
bak siteye index i nasıl basacan mesela en kolayından ıss açıgından bahsedelim.ilk önce (başlat yap sonra programlar yap sonra donatılara gel orada komut istemi yazıyor oraya tıkla oraya tıkladıktan sonra su kod "%WINDIR%\EXPLORER.EXE *::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}\::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F} "bu kodu komut istemini içine yapıstır bir web klasörü açılacak ondan sonra web klasörünün içinde sag tıklayacaksın yeni yapacaksın web klasörünü tıklayacan hazırladıgın indexin üzerinde ilk önce sağ tıkla engllemeyi kaldır şimdi web klasörü açıldı oraya sitenin adresini yazcan ve sonra yapçan hata verirse açık yk eger son diye bişey açılrsa son yapacaksın ve açılan klasörün içine gircen eger ftp diye bişey varsa indexi onun içine kopyala yapıstır yap eger bossa klasörün içine direk kopyala yapıştır yap
 

ZoRRoKiN

Administrator
7 Ağu 2005
2,116
83
WORLD
Arkadaslar Bir Index Daha Hazirladim Index Web Programlama Bölümünde Konu Sitenize Türkiye Haritasi Diye Geçiyo Upload Yaptim Ordan Indirebilirsiniz.
 

writer_gar

Üye
25 Kas 2006
106
0
beyler bi sorun var sitenizde virgul * olarak çıkıo onun için o verdiin kodda ıssdavs açığındaki kod bildiim kadarıyla web klasörlerini açar ve koda baktığımda şöle bi yanlışlık gördüm * yerine virgül olcak yoksa açılmaz ;)
 

_TheEnD_

Uzman üye
7 Nis 2007
1,816
41
Hiçbekistan..
İndex güzeL saoL ama ben en çok video yu beğendim.. Şerefsiz Amerikanın yaptığı şerefsizlikLeri gösteriyor.. Sadece video yu aLıcam.. Gün geLir de Amerikan sitesi hacklersem işte o zaman tam ortaya koyucam;) SaoL PayLaşım için..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.