Kovbooyy Yeni üye Katılım 3 Haz 2017 Mesajlar 44 Tepkime puanı 0 Kredi 0 8 Ağu 2017 #1 arkadaşlar ben yeniyim ve kendimi geliştirmek istiyorum yardım edebilirmisiniz
BrainHackZ Uzman üye Katılım 9 Tem 2014 Mesajlar 1,546 Tepkime puanı 24 Kredi 0 8 Ağu 2017 #2 Kovbooyy' Alıntı: arkadaşlar ben yeniyim ve kendimi geliştirmek istiyorum yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz, kalıcı olmanız dileğiyle. Kuralları ve Misyonumuzu okuyarak başlayabilirsiniz. Forum Kurallarımızı: BURDAN Misyonumuzu: BURDAN Okuyabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Kovbooyy' Alıntı: arkadaşlar ben yeniyim ve kendimi geliştirmek istiyorum yardım edebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz, kalıcı olmanız dileğiyle. Kuralları ve Misyonumuzu okuyarak başlayabilirsiniz. Forum Kurallarımızı: BURDAN Misyonumuzu: BURDAN Okuyabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Kovbooyy Yeni üye Katılım 3 Haz 2017 Mesajlar 44 Tepkime puanı 0 Kredi 0 8 Ağu 2017 Konuyu başlatan #3 kendimi bilgisayar üzerinde ve programlama dillerinde geliştirmek istiyorum yardım edermisiniz
GestapoEfsane Kıdemli Üye Katılım 24 Eyl 2016 Mesajlar 4,051 Tepkime puanı 3 Konum Nereye Kredi 0 8 Ağu 2017 #4 Hoş geldin .forumda her şey mevcut yeterki arama yerine istediğini yaz. anlamadığın bi konu olursa yardım konusunda konu açıp yardım isteyebilirsin...
Hoş geldin .forumda her şey mevcut yeterki arama yerine istediğini yaz. anlamadığın bi konu olursa yardım konusunda konu açıp yardım isteyebilirsin...
x3e Üye Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 151 Tepkime puanı 0 Konum Almanya Kredi 0 12 Ağu 2017 #5 Hoşgeldin, forumda iyi vakit geçirirsin umarım.