Dusundum Tasindim Bazen 2,3 Kisiyle Ayni Anda konusuruyorum sirf ben degil bazi arkadaslarimizda oyle ben diyorumki mesaj atarken baska mesaj aticagimiz zaman 60 saniye bekliyoruz bu engellemeyi kaldirsak fenami olur ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen anlamadin galiba 2,3 kisiyle ayni anda konustugumuz oluyor hepsini ayni anda atsak diyorum iyi olmazmi bence iyi olur
Bence reklam amaçlı değil sitede lag yapabiliyorlar hemde aşırı derecedeAbi O reklam yapmamaları için galiba
Bence Beklesin ama aşırı değil 60 sn çok fazla ama 20 30 sn arası olması güzel olur yoksa forumda lag olur artı saldıralar düzenlenebilir böyleceBnece beklemese daha ii olur die düşünüordum
Aynen kardeş dediğin gibi iyi ve kötü yönleri var daha fazla uzatmaya gerek yok bence ama 60 sn'de çok fazla 20-30 arası birşey olsada gayet iyi olurkardeşim vip üye olursan 8 kişiye aynı anda gönderebilirsin özel mesaj ama özel mesajların süresi gayet iyi ve indirileceğini sanmıyorum iyi yönleri olabilir ama kötü yönleride var