Hollanda Operatör Firmalarına Saldıralım

YelHak

Uzman üye
3 Ocak 2016
1,358
2
Bakü
Bence Hollanda Operatör Firmalarına Saldıralım En azından serverlerine Saldırırsak belki Aşırı Yogunluk Oluşturur Sunucuyu Falan Çökertebiliriz..

Adminlerden destek Bekliyorum.. Bikaç ay önce Vatikana Forum olarak toplu saldırı yapıp çökertmiştik Yine aynı etkiyi yakalayıp saldırabliriz..
 
Son düzenleme:

Sartmanx

Katılımcı Üye
21 May 2016
585
1
Kesinlikle katılıyorum, adminler bir an önce ilgilenmesini temenni ediyorum...
 

Cod2

Katılımcı Üye
2 Tem 2016
604
1
Türk
Arkadaslar yorum yazın ki yüksekte dursun adminlerin dikkatini çeksin !
 
28 Ara 2010
132
0
Aynen öyle katılıyorum Çoğumuzun sunucuları var sunucular üzerinden işlem yaptırıp birşeyler yapabiliriz.
 

YelHak

Uzman üye
3 Ocak 2016
1,358
2
Bakü
ZoRRoKiN Adminimiz de teşekkür etmiş mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Aynn Dostum Bende yeni Gördüm ZoRRoKiN Adminimizin Teşekkürünü ve bikaç Ufak araştırmada Bulundum VPS - VDS Bir sunucu üzerinden Saldırabiliriz .. Toplu Olarak saldırdıgımızda Büyük ihtimalle sistemleri Aşırı Yüklenme Sonucu Çökecektir
 

geccsaa2

Katılımcı Üye
3 Tem 2016
874
0
Aynen ende 50 ye yakın sunucu hazır da bekliyor hrpsinin 1gbit bandgenişliği var yapalım bence
 

The Rosguest

Katılımcı Üye
14 Şub 2016
981
0
istanbul
Sabahtan beri uğraşıyorum, 8 tane ufonet sunucusu kurdum. 5 tanesi saldırıya hazır halde, 3 tanesinin de yapılacak testleri var her sunucuda tahminimce(ufonetin verdiği sayıya göre) 1700 adet zombie var. The Rosguest 8.500 ZOMBİE İLE DDOS ATTACK EMİRLERİNİZİ UYGULAMAYA HAZIR VE NAZIRDIR!!!
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.