Abiler selamlar p 2019 smart telefonuma root atmak istiyorm yardımcı olabilirmisiniz?
Saygılar...
Saygılar...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalarABİLER SELAMLAR P 2019 SMART TELEFONUMA ROOT ATMAK İSTİYORM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
SAYGILAR...
internetten araştırdığım kadarıyla root atabilene denk gelemedim o yüzden yanlış bilgi vermek istemem telefoncular ücretli atıyormuş da o uygulama parası mı bilmiyorumBootloader kilidini açmak için bi program var, 14 tl gibi bi ücreti var ,ondan mı bahsediyorsunuz?
Huawei çok sıkıntılı ya root olsun rom atma olsun sıkıntıABİLER SELAMLAR P 2019 SMART TELEFONUMA ROOT ATMAK İSTİYORM YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?
SAYGILAR...
Programın ismini paylaşır mısın ?Bootloader kilidini açmak için bi program var, 14 tl gibi bi ücreti var ,ondan mı bahsediyorsunuz?
dc unlockerProgramın ismini paylaşır mısın ?
Hocam GM 20 için de güvenilir bir kaynak biliyormusunuz ben biraz araştırdım ama pek bişey bulamadımMerhabalar;
Root atmak çok kolay ve basittir önemli olan rootun sağlıklı olması ve işlevli.
Maalesef,Bilgim yok hocam.Hocam GM 20 için de güvenilir bir kaynak biliyormusunuz ben biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım