- 30 Haz 2006
- 11
- 0

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimle iletişime geç sana öğretirim
3-Nereden bu işe başlanıcağını da bilmiyorum,neleri öğrenmeliyim ilk önce?
5-Sabitlenen konular 2005-2006-2007 yıllarında açılmış,şu an 2009 yılındayız.Bu durum bir güncellik sorunu yaratır mı?
Ancak bu iş için çok hevesliyim.Kolay öğrenirim,bilgileri unutmam.
Bana bu işleri en başından öğretecek,yol gösterecek birisi lazım.Msn'den direk irtibat halinde olabileceğim birisi...Kendi kendime bişeyler öğrenmeye çalıştığımda çok çıkmaza düşüyorum,bir öğretmene ihtiyacım var..
Saygılar![]()
bu konuyu gördüğüm iyi oldu.şimdi sıkıntılarımı sıralıyorum arkadaşlar.korkmayın çok değil
1-hack namına hiçbişey bilmiyorum,sıradan bir bilgisayar kullanıcısıyım.
2-excel,word,paintgibi basit programlar dışında hiçbişey bilmiyorum.
3-nereden bu işe başlanıcağını da bilmiyorum,neleri öğrenmeliyim ilk önce?
4-forumdaki konuların çoğunu inceledim,videolu anlatımların neredeyse tamamını indirdim.biyerlerde illa ki bi sorunla karşılaşıyorum.
5-sabitlenen konular 2005-2006-2007 yıllarında açılmış,şu an 2009 yılındayız.bu durum bir güncellik sorunu yaratır mı?
6-iyi derecede ingilizce biliyorum.
7-hack namına bişey bilmiyorum
8-hack namına bişey bilmiyorum
9-hack namına bişey bilmiyorum
... Diye giderde gider..
Ancak bu iş için çok hevesliyim.kolay öğrenirim,bilgileri unutmam.
Bana bu işleri en başından öğretecek,yol gösterecek birisi lazım.msn'den direk irtibat halinde olabileceğim birisi...kendi kendime bişeyler öğrenmeye çalıştığımda çok çıkmaza düşüyorum,bir öğretmene ihtiyacım var..
Saygılar![]()
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.