Instagram Bot Takip Ettirici Script - DEV KONU

Batuhnr

Yeni üye
20 Nis 2015
48
0
php den anlayan biri cözmeli bence google caphta gelmiş instagram'a öyle konuşmalar var görmedim ama bilmiyorum yani cözebilicek olursa on numara olur
 

wolf1592

Katılımcı Üye
23 Şub 2012
417
2
Satürn
Malesef google recaptcha gelmiş açmamız imkansız olmuş :)

ojy152.png
 
29 Eki 2013
60
0
malesef artik acmaz bu script instagram dun gece hesap acma yerine captcha kodu ekledi bu script kodu atlatamadigi icin hesaplari acamaz ondan yeni script gelistirilecektir öyle bi haber aldim insallah dogrudur
 

haydar111

Yeni üye
11 Kas 2007
7
0
Efsane bir konu ile beraberim.. Script ayrıca cookie olarak kaydediyor ve instagram panele cookie aktarmayı sağlıyor.
İhtiyaçlar: 1 adet sınırsız hosting ve alan adı (cpu fazla olursa site kapanır)


Kurulum
config.php'de mysql bilgilerinizi girin.
open_bot.php'de 29. satırı kendi idnizi yapıştırın.
34. satırda ki 5 sayısı saniyede üretilen botu ve takipçiyi gösterir artırırsanız sistem kasabilir.

run.php'de 13. satıra www.siteniz.com/open_bot.php yazın.
Son olarak .sql dosyasını phpmyadmin'de içe aktarın.

Kullanım

www.siteniz.com/run.php adresine gidin ve bekleyin otomatik olarak atacaktır. Hosting iyi ise 6-7 sekmeden yaparsanız 2 katına çıkar.

Scriptten sadece THT üyelerinin yararlanması için şifreli rar yaptım, konuya teşekkür edip (yanlış anlayanlar olmuş teşekkür butonuna basıp) ö.m atarak şifreyi alabilirsiniz.

İndirme linki : Link.TL - kısalt, paylaş ve kazan!


Virüstotal :
O0ryO3.png

hocam şifreyi bekliyorum ama :)
 

senatork

Üye
4 Ağu 2012
183
0
Çalışıyormu halen ? Ve bana bunu kurabilecek birisi varmı ?

Birde ÖM'den birisi detaylı anlatabilirmi bu olayı, yani kendimiz bot oluşturup kendimizi takip mi ettiriyoruz. Ve bunları beğeni vs.de kullanabiliyormuyuz ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.