Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm da ben kali linux kullanmıom windos varMerhaba, bu konu hakkında Hydra kullanabilirsiniz.
( E postasini bilmeniz gerekmektedir.)
( Kali linux ortamında, Binevi e postaya brute force ( deneme yanılma yöntemini kullanır. )
Bildiğiniz üzere Hydra,Linux tabanlı bir BruteForce programıdır. Hydra ile Ftp, Smtp gibi atak çeşitlerini kolaylıkla yapabilirsiniz.
Ben bugün sizlere Hydra´yı Kali Linux üzerinden göstereceğim. Kali Linux´tan Terminal´e geliyoruz ya da Applications>Kali Linux>Password Attacks>Online Attacks>Hydra GTK ile programı başlatıyoruz.
Terminalden Girersek:
Terminalden girersek şu kodları girin:
hydra -S -l [email protected] -P liste.lst -v -V -e ns -s 465
Arkadaşlar ben şimdi gmail üzerinden gösteriyorum. Aşağıda diğer mail portlarını da vereceğim. Neyse devam edelim. Bu kodu girdikten sonra karşımıza şöyle bir ekran çıkar(Resim Alıntıdır);
http://i.hizliresim.com/BRA6G9.png
Bu ekran çıkıyorsa doğru yoldayız demektir. Yaklaşık 2-3 saat içinde 1m şifrelik bir listeyi kırar.
Applications´tan Girersek
Evet arkadaşlar eğer Hydra GTK ile yapmak isterseniz şimdi göstereceğim adımları izleyin. Mantık aynıdır sadece görüntüsü farklıdır. Karşımıza böyle bir uygulama çıkar(Resim Alıntıdır):
http://i.hizliresim.com/Gp02gZ.jpg
Şimdi Single Target olan kısmı işaretleyip yandaki boşluğa gmail´e göre smtp.gmail.com yazıyoruz, port kısmına 465 yazıyoruz ve Protocol kısmına da smtp yazıyoruz. Alttaki kutucuklardan Be Verbose, Use SSL ve Show attemps´i işaretliyoruz. Şimdi Passwords bölümüne gelip Username kısmına mail adresini, Password kısmına ise Wordlist´i yazıyoruz. Sonra ise çıkan hiçbir ayara dokunmadan Start kısmından Attack´ı başlatıyoruz. Sonuç = Eğer kullanışlı bir wordlist´iniz varsa yaşadınız, yoksa Crunch ile bir wordlist hazırlayabilirsiniz.
Diğer SMTP portları;
GMAİL;
server: smtp.gmail.com
port: 465
HOTMAİL:
server: smtp.live.com
port: 587
YAHOO;
server: smtp.mail.yahoo.com
port: 587
İyi forumlar dilerim.
Tmm da ben kali linux kullanmıom windos var
Merhaba sayın üyemiz sosyal mühendislik ile kurban hakkında bilgiler toplayarak deneme yanılma yolu ile hesap düşürmeyi deneyebilirsiniz / z-shadow gibi sitelerden link alarak mailine html kodları ile bir fake post hazirlayarak mail atabilirsiniz