İnterneti Aç Kapa Nasıl olur?

es26es999

Üye
30 Haz 2018
197
0
Eskişehir
Dostlarım pcde istedigimde interneti bi tuşla kapatıp açma gibi imkanım var mı kapatma 2-3 sn gibi zaman dilimi gbi arama amaçım ise online oyunlarda bugdan faydalanmak
 

donotdie

Katılımcı Üye
19 Tem 2014
265
0
Öyle birşey olacağını sanmıyorum. Zaten iyi bir bilgisayarın wifi a bağlanma süresi yaklaşık 5saniye. Delaydan faydalanayım derken durum aleyhinize olur.
 

pasahan

Üye
12 Ağu 2018
66
0
Bir yerden
eğer kablolu bağlantı kuruyorsan bunu cmd'de 2 satır kod ile yapabilirsin.

Kod:
1- ipconfig /flushdns (Burada DNS Önbelleğini Silmiş Oluyoruz)
2- ipconfig /release (Burada Ip Adresimizi Serbest Bırakmış Oluyoruz 0.00.00.0 Vs. )
3- ipconfig /renew (Burada Yeni Ip Adresi Almış Oluyoruz

yok kablosuz bağlantı ise modem arayüzüne giriyorsun ve oradan (kaydet-sıfırla) yaparak modemi yeniden başlatıyorsun. bazı modemlerde sadece yeniden başlat yazmayabilir diye parantez içinde verdim.

|sinir bozmak için 2 satır yazılmıştır, aslında 3 satırdır|
 

#By.KapTaN

Kıdemli Üye
14 Mar 2017
2,340
7
Teşkilat
Klavyelerin bu gibi kısayolları oluyor. Fn tuşuyla çalışır genelde. Onu kontrol etmenizde fayda var.
ximg_57fbf138c6e79.jpg.pagespeed.gp+jp+jw+pj+ws+js+rj+rp+rw+ri+cp+md.ic.AJYrrES7xq.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.