Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim öncelikle hacker in aklını alma duyduğuma göre sıradan bir kitap mis. Hacking inference ye gelecek olursak bende aynı kitap var genellikle hacker nasıl sisteme falan bulaşır onu anlatmaya çalışmış bazı programlar demiş ben kitabı sevdim alabilirsin bu kitabı.
Zaten bu kitapların pdf si sitemizde mevcut araştırma yaparsan bulabilirsin. Gidip neden 100 tl gibi bir fiyata bu kitapları alıyorsun sonuçta bedava ya okumak varken ( kitap alınmaz demiyorum, kitapları bende severim)
Aldatma sanatı sızma sanatı bunlar hikayeler içeriyor. H. interface genel bilgiler içeriyor.. Bunların yerine bir python programlama kitabı birde linux kullanma kitabı (hatta python için kitap almana gerek yok) alabilirsin. Daha faydalı olur. Madem hack üzerine çalışma yapmak istiyorsun.
indirdim ve 1 2 pdfyi açıp içlerine baktım fakat monitöre sürekli odaklı kalamıyorum arka plan bembeyaz gözlerim rahatsızlanıyor ve başım ağrımaya başlıyor