Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abicim 1 ci yontemi biliyorum,ancaq 2 dedigim arkadasim tanidik birini hack lemisdi ,hemin adam televizyondan uyari falan yapdi arkadas parolu geri vermedi,oda adminlemi nasilmi butun arkadaslarina farkli bi kod gondrilmis,bu artiste bir bir onlarla nasil yapmissa geriya almisdi,yani hesap seninkiyse yani sende kimise haclemek istemiyorsansa)) bence 1 ci postanla dene
ahteam kardeşim konu biraz karışık şöyle anlatayım. bu facebooku ben önceden kullanıyordum 2-3 ay önce sonra pcye format attım ve yeni hesap açtım onu kullanoyorudum ama arkadaşlarım filan bunda problem oluyor yani pcmde bişi kaldıını sanmıyorm ve kaldıysa nerden bakabilirm ??
bay sakin abi benim face hacklenmedi şifreyi unttum saddeceBoşuna uraşma burda yorumlara bakıyom herkez eski olan ve işe yaramayan yöntemler yazmış. format attıysan ulaşamazsın, formattan önceki bilgiler herşey silinir + hesap bilgilerin saten net üzerinden giriyon format atmış olmasan bile o bilgilere ulaşamazsın. bundan böyle üye olduğunda bir yere bütün bilgileri, not alacaksın bir kağıda, hacklendinmi 10 sn geri alacaksın artık o hesabı bilgilerin yoksa alamazsın boşuna zamanını harçayıp araştırma yapma olsa bir yöntem söylerim son olarak bilgisayarında virüs varmı kontrol et varsa kısa ve net olarak bir format at kurtul