Link.tl acil

17 Nis 2015
84
0
Link.tl acil Gerçekler

Selamun aleykum bugün link.tl üye oldum ve 2 tane link kısalttım 900 civarı tıklama aldı herhangi bir bot vs kullanmıyorum hesap bilgilerimide tam olarak doldurdum ancak kazandığım para hala 0 tl 1 kr bile artmadı sebebi yeni katılmammı onay süresimi var boşamı çabalıyorum? ticket attım dönüş yapılmadı.

EDİT/

LZDzrJ.png


2. Gün sonunda hala 0 TL Linkleri sitemden kaldırdım saçmalık! :mad::mad:
NOT; Ticketlere cevap verilmedi.
 
Son düzenleme:
17 Nis 2015
84
0
İmkansız youtube da paylaştım günlük paylaşım yapıyorum link indiriyorlar bide 1 kişinin parasını bile yansıtması gerek aynı olmasını göz önünde bulundurursak.Bide gösterimin üzerine geldiğimde 350 tekil tıklama vardı 900 ziyaretçinin parasını vermese bile o 300 ün vermesi gerekır
 
17 Nis 2015
84
0
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.