Kali linux için tool arıyorum ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tool linki alabilirmiyim acaba?Kali linux için tool arıyorum ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı
hangi tool ne tooluKali linux için tool arıyorum ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı
Hocam ilk defa kullanıyorum pishing ddos yada sosyal medya içinhangi tool ne toolu
Tamamda Dostum linkini atabilirmisin toolu bilmeden sana yardım edemem malesef.Hocam ilk defa kullanıyorum pishing ddos yada sosyal medya için
githubda aratHocam ilk defa kullanıyorum pishing ddos yada sosyal medya için
Hocam daha hiç kurmadım nasıl kuracağımı bilmiyorum nerde Kurucam bilmiyorumTamamda Dostum linkini atabilirmisin toolu bilmeden sana yardım edemem malesef.
Ne tool u istediğini araştır işine yarayanı github da bul mesela google ye camphish github yaz karşına çıkar gir siteye kodu kopyala terminali açıp git clone yaz kodu yapıştırKali linux için tool arıyorum ve nasıl kuracağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek varmı
Çok fazla tool var ne için istediğini yazarsan yardımcı olabilirimHocam daha hiç kurmadım nasıl kuracağımı bilmiyorum nerde Kurucam bilmiyorum
nasil kuracagini bilmiyorsan hic acele etme. temel komutlar diye googleda arat daha sonra arkadaslarin soyledigi gibi githubda dolas, ara . nasil kurulucagini kullanilacagini her seyi yaziyorlar zaten. iyi gunlerHocam daha hiç kurmadım nasıl kuracağımı bilmiyorum nerde Kurucam bilmiyorum
Hocam ilk defa kullanıyorum pishing ddos yada sosyal medya için
Hocam çok sağolun gerçekten çok işime yaradı birde rat hakkında bilgi alma şansım varmıdırMerhaba değerli üye,
Anladığım kadarı ile yeni başlamışsınız. Öncelikle Kali Linux'da temel komutları öğrenmenizi tavsiye ederim.
Yardımcı olabilecek konular
Temel Seviye Linux Dersleri 3:Temel Linux Komutları 1.Bölüm#Kali Linux Kulübü
Arkadaşlar herkese merhaba ben The Alone bugün sizlerle temel linux komutları adlı dersimizi işleyeceğiz bu komutlar bizi daha pratik bir linux kullanıcısı yapacakdır daha seri olacağız mesela basit bir örnek vermek gerekirse linux da yeni bir klasör açmak için ne yapıyoruz sağ tık yeni klasör...www.turkhackteam.org
Kali Linux İşletim Sistemi - Temel Komutlar
Öncelikle söylemem gereken şu ki ; Kali linux işletim sistemini yeni yeni kullanmaya başlıyorum. O yüzden her öğrenmeye çalıştığımı, öğrendiklerimi, ve uyguladıklarımı buraya yazarak hedeflediğim nokta şu; hem öğrenmiş olduğum bilgiyi tekrar etmek, pekiştirmek hem de öğrendiklerimi sizle...www.turkhackteam.org
[MUTLAKA OKUYUN] Linux Bölüm Rehberi
Merhaba değerli THT üyeleri! Linux bölümünde nerden başlamalıyım, nasıl öğrenmeliyim sorusunun cevabını bu konudaki linkler yardımıyla bulabilirsiiniz. (Linkler maddeler halinde isimlerle belirtilmiştir üzerine tıklayın!) Linux Nedir, çeşitleri nelerdir, neler yapabiliriz 1) Linux Hakkında...www.turkhackteam.org
Gelelim Tool isteğinize. Anladığım kadarı ile Phishing Toolu arıyorsunuz Sosyal Medya için. Öncelikle Phishing nedir bunu öğrenelim.
Hedefe karşı yapılan çevrimiçi bir saldırı türüdür. Gerek mail ile gerek farklı platformlardan mesaj yolu ile Phishing saldırısı yapabilirsiniz.
Genelde birçok kişi mail kullanır (kişiden kişiye göre veya hedefe, saldırı tarzına göre değişkenlik gösterebilir). Saldırgan maili sanki popüler bir web sitesinden, sosyal medya platformundan, hedefin bankasından vs gelmiş gibi gönderir. Saldırgan maile veya mesaja genelde bir link yerleştirir. Hedeften linke şahsi bilgilerini girmesini ister (Tabiki direkt istemez. Önceden kendisine bir senaryo veya bir içerik hazırlamıştır ve sonucunda da kişisel bilgilerini girerek devam etmesini ister.). Hedef, bilgilerini girdikten sonra şahsi bilgileri direkt saldırgana ulaşmıştır bile.
Phishing saldırıları için ister kendi toollarınızı geliştirebilir ister de hazır tolları kullanabilirsiniz. Eğer yeni başlamış iseniz hazır toollları kullanmanızı tavsiye ederim.
Yardımcı olabilecek konuların linkleri
Phisping Araçları
[̲̅P̲̅][̲̅h̲̅][̲̅i̲̅][̲̅s̲̅][̲̅p̲̅][̲̅i̲̅][̲̅n̲̅][̲̅g̲̅] [̲̅A̲̅][̲̅r̲̅][̲̅a̲̅][̲̅ç̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅ı̲̅] Phishing, internet tarihinin en eski ve en etkili saldırı türlerinden biridir. Phishing saldırıları genellikle kullanıcı isimleri, şifreler , hassas ve gizli bilgilere ulaşmak...www.turkhackteam.org
Kalilinux Phishing Araçları
Sosyal Mühendislik Nedir? Saldırganlar öncelikle sosyal medya sitelerine yöneliyor. Hatta hedef firma hakkında öğrenebilecek bilgileri veri sayısını artırmak için çöp konteynırlarını dahi karıştırıyor. Kurban Hakkında e-posta, telefon ve birçok konuda Bilgi alarak saldırı yapısında bu Bilgileri...www.turkhackteam.org
İnstagram Phishing Nasıl Yapılır ?/ HiddenEye - Blackeye / + Sosyal Mühendislik (Detaylı)
İnstagram Hesap Çalma + Sosyal Mühendislik / Phishing Merhaba arkadaşlar Nasıl phishing yöntemiyle instagram hesap şifresi öğrenebiliriz? Öncelikle phishing için gerekli tool veya panellere ihtiyacımız var ben iki toolun kullanımını ve en önemlisi olan sosyla mühendilik yöntemlerini...www.turkhackteam.org
Yeni Phishing Tool
Toolun içinde blackeye toolundan alıntı olan ve kendi geliştirdiğim DURSHIKAX bulunmakta DURSHIKAX fake site oluşturmanız için size yardım eden bir araçtır DURSHIKAX toolunun içinde instagram, facebook ve google olmak üzere 3 adet script var (devamı gelecek) Ayrıca içinde Senior Mask adında da...www.turkhackteam.org
İyi Forumlar