Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorun hala devam ediyorEğer bulunamadı diyorsa muhtemelen yüklü değildir. apt-get upgrade ve apt-get update yaptıktan sonra python2 get-pip.py ile pip2 yükleyebilirsiniz. Sorun yaşamaya devam ederseniz geri dönüş yaparsınız.
pip2 kalktı pip ile pip3 var dediğiniz pip2 ise pip yerine geçti
ve pip2 gerektiren tool eski sürüm olduğu için malesef çalıştıramassın pip2 artık normal pip oldu yani pip ve pip3 var
pip install -r requirements.txt yap olmaz ise
pip3 ile dene olmaz ise
cat requirements.txt yaz
altta çıkan seyleri kendin yaz mesela apt-get instal ... fln yaziosa onu kendin yaz manuel yükle
Eğer bulunamadı diyorsa muhtemelen yüklü değildir. apt-get upgrade ve apt-get update yaptıktan sonra python2 get-pip.py ile pip2 yükleyebilirsiniz. Sorun yaşamaya devam ederseniz geri dönüş yaparsınız.
dostum eğer requests yaziosa bişey yüklemene gerek yok python fbi.py yaz toolun içine girersin
request istekleri istememiş zaten baktım
$ python fbi.py
_ _
o' \.=./ `o
(o o)
ooO--(_)--Ooo
F B I
[Facebook Information]
Hak9 >>
bak çalıştı
pip --version ile pip versiyonunuzu kontrol edebilir misiniz?
tamam şimdi anladım yaz oraya pip install requests
eğer olmadı ise pip3 install requests
ve sorun çözüldü
iyi formlar![]()
Merhaba, upgrade kelime anlamı olarak yükseltmek anlamına gelmektedir. Neden upgrade yapılması gerekiyor? diye soruyorsunuz. Belki bu sorun için zorunluluk olmayabilir fakat yapılmasının bir zararı bulunmamaktadır. apt-get upgrade mevcut olan paketleri yükseltmeye ve güncellemeye yaramaktadır. Neticede güncel sürümleri kullanmak kötü bir şey değildir diye tahmin ediyorum. apt-get update ise mevcut paketleri güncel sürümleri ile karşılaştırır ve liste oluşturur. get-pip.py için eksik yazmışım get-pip.py yi yüklemek için https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py adresinden yüklenebilir. apt-get update ile apt-get upgrade arasındaki fark ise apt-get update işleminde herhangi bir güncelleme yapmaz sadece güncelleme listesini oluşturur, apt-get upgrade ile listedeki güncel sürümleri yükleriz. Herhangi bir hata varsa düzeltmenizden mutluluk duyarım. Öte yandan sizin de çözüm fikrinizi bekliyor olacağım.
pip --version ile pip versiyonunuzu kontrol edebilir misiniz? pip komutunun çalışmasında bir sorun yok ise request modulü sizde yüklü olmayabilir. Python'un kurulu olduğu dizindeki Lib klasörünün altındaki site-packages kısmına göz atın.
dostum anlamadın galiba yazacağın şey şu
requirements ile bir alakan yok
bak terminali aç ve
pip install requests
bunu yazcan
olmadıysa pip3 install requests yazcan
sen farklı şey yazmışsın
requests istek paketidir tool ile alakasız kalinin yüklenmesi gereken bir parçası zaten
dostum öyle bir dosya yok
dostum anlamadın galiba yazacağın şey şu
requirements ile bir alakan yok
bak terminali aç ve
pip install requests
bunu yazcan
olmadıysa pip3 install requests yazcan
sen farklı şey yazmışsın
requests istek paketidir tool ile alakasız kalinin yüklenmesi gereken bir parçası zaten
apt install pip yazarak dener misin