Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem yeni duyuyorum internete yazarsan bulursun belkiMerhaba metasploit'de LHOST ve LPORT nedir LHOST ve LPORT'u nereden öğrenebilirim?
Payload oluştururken LHOST ve LPORT girmemi istiyor burada neye göre girmem gerekiyor birçok yerde baktım lakin sorumun cevabını bulamadım yardımcı olursan sevinirimLHOST(Local Host) : Yani yerel ip dur ifconfig yazdığınızda çıkan ip adresiniz genel 192.168 ile başlar ama değişiklik gösterebilir.
LPORT(Local Port) : Yerel port yani bu herhangi bir sayı olabilir 4444 3684 gibi saldırganın dinleme yapacağı port. Virüs elde ettiği bilgileri belirttiğiniz bu porttan sizin pc ye atar
Terminale ifconfig yazın ve orda çıkan ip adresinizi LHOST yerine yazın LPORT ise rastgele bir sayı mesela 4444 bu port ile oluşturun daha sonra virüsü dinlemeye alırken tekrar 4444 portunu yazın aynı port olmasi önemliPayload oluştururken LHOST ve LPORT girmemi istiyor burada neye göre girmem gerekiyor birçok yerde baktım lakin sorumun cevabını bulamadım yardımcı olursan sevinirim