Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hesabı açamazsan kurtaramazsın masalesef. Facebooka bir kaç kere daha form gönder. Attığın mesajları falan söyle. Hesabın sahibi olduğunu kanıtlamak için
Facebook hesabınızı açtırmadan maalesef hesabınıza erişmeniz mümkün değil. Facebook'a ticket atarak hesabınızın açılmasını talep edebilirsiniz. Hiç olmadı PUBG'yi silip, yeni bir hesap ile oynayabilirsiniz.
Ticket göndermen sana yardım edecekleri anlamına gelmez. Ben şahsen sizin yaşadığınız sorunu farklı oyunlarda ve uygulamalarda birkaç defa yaşadım hiç geri dönüş alamadım...
Benim bu sorunla karşılaşınca yaptığımı yapacaksınız yeni hesap açıp tekrardan günlerinizi hatta aylarınızı vereceksiniz. Ama siz yinede ticket atın olurda geri dönüş yapabilirler.
Merhaba, Konu içeriği incelemiş olup sorunun çözüldüğüne kanaat getirilerek, daha fazla post kasılmasını önlemek ve sorunu yaşayan diğer üyelerimizin arama yaptıklarında daha kolay bulması için konu kilitlenip, "Çözüldü" ibaresi eklenmiştir.