Msn 'de İzinsiz Kişi ekLE

BuRSaSpQRLu40258

Uzman üye
5 Tem 2007
1,472
32
33
TeXaS TrübünLeri
Msn de izinsiz kişi ekleme..Eklediğiniz kişinin haberi olmadan eklemek.

bu dosyayı açıyoruz ama birlikte aç diyerek not defteri ile açıyoruz daha sonra orada bir mail adresi kısmı görüceksiniz bunu silip ekleyeceğimiz kişinin msn adresini yazyoruz farklı kaydet diyerek uzantısı.ctt yapıyoruz ve bir dosya oluşuyor daha sonra msn açıp kişi ekle değil bakın dikkat edin kişler seçeneği var dosyanın yanında onu seçiyoruz en allta dosyadan kişi al var onu basıyoruz oluşturduğumuz dosyayı seçiyoruz tamam flan diyip işlemi sonlandırıyoruz msn açıp kapıyoruz ve o kişi online olduğundan ondan izin almadan listemize ekliyoruz ve bizde onda online gözüküyoruz.ve konuşabiliyoruz.
http://www.hemenpaylas.com/download/...kleme.zip.html

Site geçici bi süreliğine kapatılmış ben bir 2 ci yolu göstereyim oke

1) Msn'inizi açın
2) Kişiler / Kişi Listesini Kaydet'ten kişi listnizi masaüstüne kaydedin.
3) Masaüstünde .ctt uzantılı bir dosya göreceksiniz. Onu Not Defteri yardımıyla açın.
4) <?xml version="1.0"?>
<messenger>
<service name=".NET Messenger Service">
<contactlist>
<contact>[email protected]</contact>
<contact>[email protected]</contact>
.
.
.
</contactlist>
diye bir kodlama göreceksiniz.
5)<contactlist>............</contactlist> arasına istediğiniz msn i ekleyin. Dikkatli olun sakın diğer msn adreslerini silmeyin
 
Son düzenleme:

burax06

Yeni üye
4 Ağu 2007
4
0
usta benim anlamadııım listeye ekleme yaptıktan sonra bişe yapıomuyuz.ben kaydete bastım ama bişe olmadı tam olarak yazdıktan sonra ne yapmamız gerektiiini anlatırmısın...
 

chemicaldefect

Yeni üye
1 Ağu 2007
13
1
İstanbul
olayı gerçekleştirdikten sonra "C:\Program Files\MSN Messenger" hedefine gidip değiştirdiğin .ctt uzantılı dosyayı kopyalarsan işlemin tamamlanmış olur arkadaşım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.