MSN Hack ve Hotmail & Yahoo Fake Login AIO

ulijonroth

Yeni üye
8 Şub 2007
47
0
Bu adresteki dosyada MSN ile ilgili 50 ye yakın yazılımı bir arada bulabilirsiniz.

msn1.jpg


msn2.jpg


msn3.jpg


Fake Hotmail Login ekranlarından tutun da, şifre çalmak için yazılımlara kadar hepsi bir arada.

http://rapidshare.com/files/12228000/MSNH.rar
 
Son düzenleme:

mc_fatal

Üye
2 Mar 2007
59
0
benim antivirüs tam 41 tane virüs trojen buldu...
hoca ne yapmışsın ya..indirmeyin beyler..dediğim gibi dosyalar virüslü...
 

marco6373

Yeni üye
7 Tem 2006
30
0
kardeşim hacker olmak istiyorsan ve msn kapatmak istiyorsan trojanda yersin virüste virüslerden trojanlardan korkuyorsan hack işini bırak
 

mc_fatal

Üye
2 Mar 2007
59
0
yok ben hacker olmak için burda değilim zaten :D
sadece bi tane msn adresini hacklemek istiyorum ama
hiçkimseyi kabul etmiyor...işte sadece bu adres için o kadar uğraşıyorum
ve halada alamadım adersini...annesinin akrabalarının hepsinin adresini aldım
ama onunkini alamadım...sadece 1 tane msnyi almak için..fakede yemiyor..
 

ulijonroth

Yeni üye
8 Şub 2007
47
0
Arkadaşlar yazılımlardan bazıları rootkit gibi erişim yapmaya çalışan yazılımlar ve bazıları da tahmin edeceğiniz gibi kendi bilgisayarınızda çalıştırmamanız gereken yazılımlar. Karşıya virüs yedirebilmek için o virüsü elinizde tutmanız gerekiyor :)

Tabii ki 41 tane trojan bulacak. Siz de o dosyaları ellemeyeceksiniz.

NOD32 rar arşivine bile dokundurtmayacak size ama şu ana kadar bulabileceğiniz tüm MSN virüsleri vb şeyler bu pakette yer alıyor.
 
Son düzenleme:

_TheEnD_

Uzman üye
7 Nis 2007
1,813
41
Hiçbekistan..
Çok güzeL bir paylaşım bence.. Ayrıca virüslü olabilir bunun içinde bir sürü program var ve bunların çoğu trojan cins şeyler.. Yani antivirüslerin böyle algılaması gayet normal.. ;) Zaten virüs var diye kullanmicaksan hiç kullanma.. Sabit konudada bunu nuyarısı var zaten..
 

gogos1990

Yeni üye
3 Ara 2007
1
0
ya ben tikliyoom o siteye bise geliyoo acamiyoom orayii nasil acicamm ogretirmisiniz sorun olmazsaa bide baska siteler warsana benle paylasiin cook sewinrim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.