MsN ŞaKaSı :) ÇoK FaRlı PrOgRaMsIz.

BiRkan2

Uzman üye
1 Tem 2007
1,670
49
119
Prison Break
ilk önce karşınızdakinin kamerasını açın.sonra yukarda f12 tuşunun yanında print screen sysRq tuşu var karşınızdakiyle konuşurken o tuşa basın.Sonra painte gelin yapıştır deyin karşınızdakinin o anki görüntüsünün fotosunu görüceksiniz.sonra fotoğrafın etrafını araç kutusundaki seç tuşu(dikdörtgen şeklinde yıldızın yanındaki tuş) ile çiziniz.ortasına mousu sol tıklayarak kopyala deyip,paintten çıkın.kaydetmenize gerek yok.yine painti açın yapıştır deyin bu sefer sadece arkadaşınızın fotoğrafı gözükecek kaydedip çıkın.sonra görüntü resminizin üstüne tıklayın görüntü resminizi değiştirin arkadaşınızın fotosunu koyun!!
arkadaşınız şaşıracak nerden buldun nasıl yani falan diycetir!!!sen yolladın falan deyin arkadaşınıza güzel bir şaka** ben yaptım çok komik oluyor.
biggrin.gif
 

mamicika

Yeni üye
1 Ara 2006
1
0
hakkaten ya böle şeyleri nasıl paylaşıosunuz anlamıorum :S bide konu başlığına çok güzel bi şaka yazmazmısın:S:S
 

hantala

Kıdemli Üye
20 Tem 2007
3,277
33
HER YERDEYİM VALA:D
arkadaşım birkan onlar sadece laf atmasını bilirler boşwer sen paylaşımını yap tınlama gerissini ben her zaman sölerim yazdıklarımı oku beğendiysen yorumunu yap ...beğenmediysen yorum yapma çık git...bu arada arkadaşla reğer program gerek duyarsanız internet bölümünde BU ARRŞİVİ KAÇIRAN KAFAYI TAŞLARA VURSUN VALLAHİ VURSUN BİLLAHİ VURSUNA Bİ BAKSIN İYİ FORUMLAR
 

space_51_

Üye
11 Tem 2007
60
0
o kadar uğraşmaya gerek yokki arkadaşim.msn live plus u indir.zaten onda avatar çalma özelliği var
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.