Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam eskıden şifresini gösteriyordu simdi hata diyip duruyor noldu programaya ya olmuyor hocam hç bi wifi de
hocam eskıden şifresini gösteriyordu simdi hata diyip duruyor noldu programaya ya olmuyor hocam hç bi wifi de
bazen wpspin kırılamazsa sağ üstteki hesapmakinesi ne tıklayın oraya BSSID 'i girince size şifreyi verebiliyor.bide wsp pın ve bssıd var onlar ne işe yarıyor onlarla bisi yapamıyormuyum bana sifreyi veriyo 12345670 die baglan diyom baglanmıyor ellede baglanmıyo öbürlerindede öyle
Önemli Değil İşinize Yaradığına SevindimAdamsin birader yeminle kali den xıopanda kıramadigim agi kırdım 2 yıldır kaçak internet kullaniyorum mahalledeki tüm modemleri kırdım sayılır eyvallah
telefonun garantisi bitsin ilk isim zaten telefonu rootlamak olacak, su root yüzünden hic birsey deneyemoyoruz yaw
paylasim icin sagol
Busy box eklentisi kurulumu gereklidir diye bir dosya eklemiştiniz bunu yapmak içinde ikisini ayrı ayrı telefona veya öncelik busy box olması gerekirmi tam olarak anlayamaığım için size bir danışmak istedim .
iki dosyayıda indirin önce busybox 'u kurun yüklenen uygulamayı açıp install deyin bitene kadar bekleyin bukadar daha sonra açmanıza gerek yok 1 kere yükleseniz yeter (Uygulamayı kaldırmayın orda kalsın)
sonra diğer uyglamayı açıp kırılabilen wifileri deneyin
Çok Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için dediğiniz gibi uygulayacağım .
Hayırlı olsun Çalıştığına SevindimSırf bu uygulama için telefona root attım. 4.denememde wifiyi kırdı![]()
Önemli DeğilRisksiz iş olmaz arkadaşlar) Teşekkürler dostum denemek istiyorum.
3 farklı wifi üzerinde her birinde 5 kere denedim.Fakat kıramadı.En azından kıramaması demek çalışmıyor demek değil.Okuldaki wifileri kırmayı deniyicez artık NEObu arada tekrar teşekkürler gerçekten yararlı bir uygulama.
bende root attim bunun icin ama baglan dedigimde busybox falan kur diyo oysaki ben kurdum