Merhaba başlıktada belirttiğim gibi Hacke nereden başlamalıyım Web site vs. hack için ne yapmalıyım nasıl kendimi geliştirebilirim. Bu tür işlere çok meraklıyım önerilerinizin hepsini özenle okuyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi Hacke nereden başlamalıyım Web site vs. hack için ne yapmalıyım nasıl kendimi geliştirebilirim. Bu tür işlere çok meraklıyım önerilerinizin hepsini özenle okuyacağım
Linux kur linuxmint dağıtımı tavsiyem eğer yeni başlıyorsan daha sonra yazılım dillerini öğren network hakkında bilgi sahibi ol ondan sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir..
Ben çok katılmıyorum PC Dünyasının YouTube de sahte videoları var hackledim diyor ama sadece onda gözüküyor böyle çok videosu var yanlış anlamayın PC Dünyasını Bırakın Demiyorum çok iyi videoları da var. Ama başka kaynaklardan da çalışmanız daha verimli olacaktır.Dostum Udemy ve Youtubeda Pc Dunyası Vardı.Dersleri Yeni Başlıyanlar İçin Çok İyi Bence.Bir Bakmanızı Öneririm.
Dostum eğer windowstan vazgeçmem diyorsan sanal kur ama kali linux kurLinux u ana makine olarakmı yüklenmeli yani bilgisayarım win8, ama işletim sistemini tamamenmi linuxa çeviriyoruz?