Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
quick memory editor
1-programı açın
2-Trainer yapacağınız oyuna girin.
3-oyundayken miktarını değiştireceğiniz sayıyı(para,mermi vs) bi yere not edin oyunu durdurun.
4-starta basıp programa geçin.daha sonra add task yazan yere basıp oyunu seçin.sonra programdaki search value yazan kısma not ettiğiniz sayıyı yazın.(örneğin 30 mermi var,yazıyoruz)(birden fazla sonuç çıktı,olmaz)
5-daha sonra tekrar oyuna girin(programı kapatmadan)
6-oyundayken not ettiğimiz sayıyı değiştirmemiz gerekiyor.(Örneğin;30 mermi vardı bunu 19'a düşürdüm)sonra tekrar programa geri dönüyoruz.
7-şimdi search value kısmına değişmiş sayıyı yazın(30 mermi idi 19 oldu, 19 yazdım)
8-tamaaaam.şimdi enterledik ve 2 veya 3 sonuç çıktı.şimdi 1.sine sağ tıklayıp "edit lock" diyoruz.daha sonra açılan pencerede value kısmındaki sayıyı silip yerine istediginiz sayıyı yazın(cs için 3 basamağı geçmese iyi olur).sonra ok diyoruz. 2. ve 3. çıkan sonuçlarıda aynı 1. gibi yapıyoruz.ok.
9-Şimdi gelelim trainer inşa etmeye.yapacağınız iş çok basit program menüsünden trainer/build trainer deyip masaüstüne kaydedin.(Oyuna Bir daha ki girişinizde bu traineri açarak hilenizi aktifleştirebilirsiniz.)
10-programı kapatmadan oyuna girin bakalım ne olmuş
11-Aaaaaa mermimiz degişmiş ya siz bu işi söktünüz,hacker sınız siz ya
12-hadi by yorum bekliyom...
NOT1:tamamen kendi buluşumdur ve kendim yazdım...emeğe saygı
NOT2:bu yöntemi İstediğiniz oyuna uygulayabilirsiniz.(Online oyunlarda işe yarayamayabiliyor)
ALINTIDIR
arkadaşımız programı kendisi yapmak istiyormuş hazır programla hile yapmak değil gene de saol