Çözüldü Paramı Geri Alabilir Miyim ?

ProTeknoAdam

Uzman üye
10 Ara 2017
1,182
0
İstanbul
Arkadaşlar Bir OYUN SERVERİNE Papara üzerinden 5 TL yatırıp Vip almıştım. Server 1 Hafta dayanamadı ve kapandı gönderdiğim parayı tekrar alma şansım varmı? Neyseki 15-20 TL yatıranlar vardı gaza gelmemisim :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

4UR0R4

Katılımcı Üye
14 Ocak 2018
670
6
T.C
Server Sahibi Bulup Konuşabilirsiniz İsterse Yollar Paranizi Ama Paranizi Yollamak Zorunda Olmadiği
İçin Yollamiyabilirde.
İyi Günler İyi Forumlar .
 

alemdar2002

Kıdemli Üye
8 Eki 2013
2,054
4
Dünya
Merhabalar Değerli Üyemiz, Öncelikle Bu Durum İçin Paparanın Yapabileceği Bir Şey Yok Server Sahibine Söyleyebilirsiniz Ancak Muhtemelen Kendisi Göndermeyecektir. Herhangi Bir Hukuki Yola Başvurmakta 5Tl İçin Değmez. Bu Sebeple Ramazan Ayında Bu 5 Tl Yi Bir Sadaka Vermiş Gibi Görebilirsiniz :)
 

38fatih

Uzman üye
25 Ara 2015
1,147
0
Bohm Kenti
Suç duyurusunda bulunması işine yaramaz.Kendi isteğiyle parayı yatırmış.

Boyle bir kafa var mı hocam her platforma kendi istegimizle para yatiriyoruz zaten adam babasinin hayria para yatirmiyor sistemin verecegi hizmet karsiliginda para yatiriyor dolayisiyla hizmet alamassa para da yok. Sizin mantiginiza kalirsak sadece silah zoruyla para yatiranlar disinda herkes magdurdu simdi. (Savcilik suc duyurusu yazimi ise formda her magdurun altina gelip yuksek engin bilgileri ile suc duyurusunda bulunun egm ye gidin diyen uyelere hafif dokundurma yaptim.)
 

xOlimpos

Katılımcı Üye
7 Ocak 2016
950
0
C:\
50-100 tl olsa neyse diycem ama 5 tl için bilemiyorum ayrıca parayı kendin yatırmışın serverin kapansada kapanmasada vip aldığın zaman gine 5 tl paran olmuyodu dostum 5 tl için pek bişey yapıcağını zannetmiyorum sunucu sahibiyle bi iletişime geç parayi iade edip etmemek kendi iradesine kalmış.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.