Merhaba, php-reverse-shell.php dosyasını bir Web Sitesine upload etmek istiyorum. Burp Suite ile denedim ama nedense bir türlü upload edemedim. Yardım edebilecek birileri varmı acaba ?
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlık biraz isteğine göre uygunsuz olmuş gibi...Merhaba, php-reverse-shell.php dosyasını bir Web Sitesine upload etmek istiyorum. Burp Suite ile denedim ama nedense bir türlü upload edemedim. Yardım edebilecek birileri varmı acaba ?
İyi Forumlar.
Merhaba
Elimizde shell var açığını bulduğunuz yada admin paneline erisitigniz bir web site var herhangi dosya upload oluyor ama sadece shelliniz mi upload olmuyor doğrumu anladım
root me ctfinde bilidiğim kadarıyla php uzantılı dosyalar yüklenmiyor ctfin olayı da bu diye hatırlıyorum. shellin kendisini bozmadan yükleyebilirsiniz örneğin dosyanın sonuna 4 yazarak shell.php4 muhtemelen yüklenecektir kolay gelsinEvet hocam Burp Suite ile bir türlü upload edemiyorum. Isterseniz TryHackMe de ki Root Me CTF'ine bakın.
İyi Forumlar.
evet php yi kabul etmiyor ama php5 gibi yapınca oldu benderoot me ctfinde bilidiğim kadarıyla php uzantılı dosyalar yüklenmiyor ctfin olayı da bu diye hatırlıyorum. shellin kendisini bozmadan yükleyebilirsiniz örneğin dosyanın sonuna 4 yazarak shell.php4 muhtemelen yüklenecektir kolay gelsin