Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tht deki Async ratı indirdim açtım CPU gpu ram kullanımı %100 oldu not defteri bütün bilgisayarı sömürüyor ne yapacak kapatınca tekrar açılıyor:kızgın:kızgın:kızgın
Ben pek iyi anlatamam ne yapacağını, umarım anlatan olur, en son çare format at. Diğer bir çare antivirüs programı yükle tarat. Diğer bir çare de işlemleri sonlandır, tanımadığın işlemleri komple kapat.
Ben gerekli kişiler taratıyor diye biliyorum ama gözden kaçmış bir şey olabilir. Belki de indirirken çıkan reklamlardan birini indirmiş olabilirsin. Güzel bir antivürüsü kendi sitesinden indir sana bir sürelik kullanım süresi tanıyacaktır yüksek ihtimal oradan tarat bir şey çıkarsa sil düzelir herhalde. Kolay gelsin, iyi günler, forumlar
Merhaba , ilgili konu tarafımca kapatıldı ancak geç kalmışım anlaşılan..
"Security Task Manager" adlı programı bilgisayarınıza yükleyin. O yüklenirken Görev Yöneticisini açın ve Başlangıç sekmesinde ismi değişik bulunan şeyi etkisizleştirin.
Security Task Manager yüklendikten sonra en üstte yine adı değişik bir şey göreceksiniz. O görevin Dosya konumuna gidin. Ve o dosyada bulunan myprocess.exe adlı dosyayı silin...