Çözüldü ROM hakkında Telefonum Dinleniyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

badboy

Katılımcı Üye
15 Eyl 2018
374
0
Arkadaşlar iyi geceler telefonuma MİUİ 8 Rom attım kendi forum sitesinden fakat telefonumun dinlendiğinden şüpheliyim.




Bu Romu silmeden çözüm üretecek arkadaşlarım var mı ? Telefonumu dinleyen uygulama ne olabilir dosyalarım bölümünden nereye bakmalıyım böyle birşey varsa.



Resim ;


WKT9yJ.png





 
Moderatör tarafında düzenlendi:

F3NR1R

Katılımcı Üye
17 Mar 2018
611
0
MIUI çok problemli bir rom dinlenmiyorsunuz rom bozuk farklı bir rom kurun. Aslında pek çok sitede MIUI sorunları yazıyor kuracağınız romları iyi araştırın.
 

PurposeLess

Katılımcı Üye
14 Kas 2009
786
0
İstanbul
Dinleme Falan Yok Şüphe Ediceğin Bir Durum Yok Romda Sorun Vardır Kayıt Uygulaması Çalışmıyor veya Başka Bir Sistem Dosyası İle Birlikte Çalışıyor Olabilir. Romların Bazılarında Bu Tür Sorunlar İle Karşılaşılabiliyor.
 

S1NYOR

Uzman üye
22 Haz 2015
1,826
20
Baltimore
Dinlendiğini anlamanın bir başka yoluda var telefonun şarjı anormal şekilde düşüyorsa dinlemne ihtimalın var (telefonun bataryası bozuk ise bunu dikkate alma)
 

'Flash

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
814
14
røøt@:~#
Miui romları portlanırken illaki hata çıkabiliyor çünkü miuide de buglar var. Xda ya girip telefonunuzun modelini seçip miui veya başka romlara bakabilirsiniz.
 

'TÜRKÇÜ

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,059
2
Kayıt başka bir cihaz tarafından kullanıldığında, illaki dinleniyorsunuz demek değil. Örneğin, Google Play'den uygulama indirirsiniz uygulama sizden bazı izinler ister. Bildirim çubuğunda görüntülenme, mesajları kontrol etme gibi gibi bu görüntüde de öyle birşey olabilir. Bunun haricinde, dinlenmenize dair 3-5 deneme yapabilirsiniz. Bunlar;

- Cihazınızın aşırı ısınması
- Mikrofondan gelen sesler
- şarjınızın aşırı hızlı bitmesi
 
10 Ara 2009
244
0
Cihazı tamamen formatlayıp ilk olarak tekrar arama yapıp kayıt almayı deneyin eğer çalışırsa birisi rat yüklemiş cihazınıza demektir yok eğer aynısı gibiyse o romu kullanmayın romda gömülü rat var demektir dinleniyosunuz.
 

badboy

Katılımcı Üye
15 Eyl 2018
374
0
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Farklı bir ROM yüklemeye karar verdim

Rom telefona yuklemenin faydasi ne

cihaz üzerinde oynayabiliyorsun Benim cihazım 7.1 e kadar sürüm alıyor ben 8.1 yapıyorum birsürü güzelliği var .en güzel yanı daha hafif olması stock romlara göre.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.