Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba
telefonun abone olursa sana operatöründen mesaj gelir şu şu servise abone oldunuz diye veya uygulama üzerinden aktif aboneliğini kontrol edebilirsin
Dostum sadece linke tıklayarak bir cihazı hacklemek mümkün değil, yani eğer cihaz güncelse mümkün değil. Genelde "Ruslar" da sosyal mühendislik ile hackliyor hesapları)
Hadi be.
Bu hatanı cahilliğe veriyorum.
Şimdi konu sahibi arkadaşın sorusuna gelecek olursak.
Evet linke tıklatarak hesap hackleyebilirsin, aslında hesabı değil bilgisayar yada telefonu hacklersin otomatik olarak hesap hacklemiş sayılırsın zaten.
Java Downloader ile yapıyorlar.
Bunu kendi oluşturdukları siteye koyuyorlar.
Bu sitede button felan varsa ona tıklıyorlar cihazlarının hafızasında trojen çalışıyor.
Javascript ile yapıyorlar butonu.
Genelde nerdeyse tüm antivirüselr algılar bunu ama algılamaması için artı birşeyler yapıyorlar.
Günümüzde zaten phishing işe yaramamaktadır.
Maymun gözünü açtı artık.
Maymunun gözünü falan açtığı yok. Phishing işe yaramamaktadır deyip günlerce phishing araştırdığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Günümüz çağına phishing'den daha iyi bir yöntem çıkana kadar şuan en iyi yöntem phishing! Neye göre? kime göre? işe yaramıyor. Siteyi açtım scripti kurdum kurbana atıyım hemen düşsün diyip yola çıkıyorsan zaten baştan çuvalladın. EMEK! EMEK! EMEK!
Aklı başında olan hiçbir insan phishinge kanmaz.
Ayrıca günlerce de phishing araştırdığım da yok.
Şuanda phishinge kanan tek bir insan göstersene.
100 kişiye phishing yap bakalım kaçı kanacak.
Şuanda nerdeyse tüm hesaplarda 2 adımlı doğrulama var.
Hesabın şifresini öğrendin diyelim hesaba girmek için telefonuna kod geliyor.
Eeee telefona erişim sağlaman lazım.
Sadece phishing ile hesapları ele geçirmen mümkün değil.
Telefon için zararlı yazılım hazırlamalısın ki 2 adımlı doğrulamayı geçebilesin.
Zaten dediğim gibi insanlar phishinge kanmıyor.
2020'deyiz sana hatırlamk isterim.
3 yaşındaki çocuk bile anlıyor telefondan bilgisayardan.Neyin ne olduğunu iyi biliyor herkes.
Heee 60-80 yaşlarındaki insanları kandırabilirsin buna bir itirazım yok.
Phishingin amacı zaten KANDIRMAK! değil mi? Doğal olanı zaten insanların kanmıyor olması. Senin kandırman lazım! Phshing'e kanan insan sormuşsun günümüzde çoğu hack işlemleri phshing kullanılarak yapılıyor (Ekstraları saymıyorum). Gayettde sadece phishing ile hesabı çalabilirsin. Yılın bir önemi yok 2035'de olsa phshing'den dana iyi bir yöntem gün yüzüne çıkmadığı sürece devamlılığı sürecektir. Ayrıca kafama takılan bir soru daha var. Phshing'i yediremezken trojan'ı nasıl yedireceksin Kaldı ki bütün bilgisayarlarda artık Antivirüs var! Herkes artık neyin ne olduğunu biliyor sonuçta![]()
Yazılım diye birşey keşfedilmiş biliyorsundur inşallah.
Antivirüs atlatma diye birşey var bilirsin.
Sen phishingin işe yaradığını düşünmeye devam et.
Senin bu kafada olmanın bana zararı yok artı olarak faydası var zaten.
Sen phishing yapmaya devam et bakalım.
Yaptığımı nereden çıkarttın? Laf olsun diye konuşanlarda bu gün. Vay canına yazılım ha hmm ben bunu nasıl atladım ya püğ. İnsanlık suçu işlemişim adeta. Antivirüs atlatma demek ha vayy demek atlatılabiliyor. Bu kafada olmam işine yaradıysa ne mutlu bana.
Merhaba, THT internette çok rastlıyorum birçok kişinin YOUTUBE kanalı çalınıyor. Bir E-Mail atıyorlar ve Linke tıklayınca YouTube hesapları gidiyor.
Bu nasıl oluyor? Linke tıklayınca nasıl hesap çalıyorlar?
Bunu sadece Ruslar yapıyor bu arada.
Hadi be.
Evet linke tıklatarak hesap hackleyebilirsin, aslında hesabı değil bilgisayar yada telefonu hacklersin otomatik olarak hesap hacklemiş sayılırsın zaten.
Bu sitede button felan varsa ona tıklıyorlar cihazlarının hafızasında trojen çalışıyor.
Genelde nerdeyse tüm antivirüselr algılar bunu ama algılamaması için artı birşeyler yapıyorlar.
Aklı başında olan hiçbir insan phishinge kanmaz.
Ayrıca günlerce de phishing araştırdığım da yok.
Şuanda phishinge kanan tek bir insan göstersene.
100 kişiye phishing yap bakalım kaçı kanacak.
Şuanda nerdeyse tüm hesaplarda 2 adımlı doğrulama var.
Hesabın şifresini öğrendin diyelim hesaba girmek için telefonuna kod geliyor.
Eeee telefona erişim sağlaman lazım.
Sadece phishing ile hesapları ele geçirmen mümkün değil.
Telefon için zararlı yazılım hazırlamalısın ki 2 adımlı doğrulamayı geçebilesin.
Zaten dediğim gibi insanlar phishinge kanmıyor.
2020'deyiz sana hatırlamk isterim.
3 yaşındaki çocuk bile anlıyor telefondan bilgisayardan.Neyin ne olduğunu iyi biliyor herkes.
Heee 60-80 yaşlarındaki insanları kandırabilirsin buna bir itirazım yok.
Hadi be.
Dostum sadece linke tıklayarak bir cihazı hacklemek mümkün değil, yani eğer cihaz güncelse mümkün değil. Genelde "Ruslar" da sosyal mühendislik ile hackliyor hesapları)