Arkadaşlar Merhaba sahte ihbar yapan insanlar nasıl yakalanmadan ihbar basarlar ve gizlilik için ne kullanırlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde panelciler yapar sahte ihbarı onlarda yakalanıyor zaten.Arkadaşlar Merhaba sahte ihbar yapan insanlar nasıl yakalanmadan ihbar basarlar ve gizlilik için ne kullanırlar ?
Saol dostumYakalanmayan diye bir şey yok ki yapan herkes yakalanıyor yeter ki polisin radarına gir.
Eyvallah knkGenelde panelciler yapar sahte ihbarı onlarda yakalanıyor zaten.
İhbarı emniyet müdürünün sitesi üzerinden atıyorlar iz bırakmamak için kendi bilgisayarları yerine sanal bilgisayarlar kullanıyorlar. Panelden ihbar atıldığını ilk defa duydum valla güldürdün beniValla VDS kaydediyo bence panelden yapıyolar
site üzerinden ihbar devri bitti. ihbarlar e-devlet hesapları üzerinden cimer üzerine yapılır. artık site üzerinden gelen ihbarlarla ilgilenmiyorlar, şu an ki dönemde e-devlet loglarından çalıntı e-devlet hesabı çekilir, ihbar ordan basılır. işlemler vds üzerinden yapılır, ya da apponfly üzerinden.Valla VDS kaydediyo bence panelden yapıyolar
Peki dostum saolsite üzerinden ihbar devri bitti. ihbarlar e-devlet hesapları üzerinden cimer üzerine yapılır. artık site üzerinden gelen ihbarlarla ilgilenmiyorlar, şu an ki dönemde e-devlet loglarından çalıntı e-devlet hesabı çekilir, ihbar ordan basılır. işlemler vds üzerinden yapılır, ya da apponfly üzerinden.
Knkm kendi yaptigim için diyorum evet kendi ihbar sitelerinden atılan var ama sadece arıyorlar ordan yaparsan biz kendimize şaka amaçlı atıyoruz sadece oranın il emniyeti arıyor ve böyle birşey varmı diye soruyor çok birşey yok asıl şeyler farklı yerlerde oluyor gizlilik kolay o yönden yaptığımız yerden bulunmamız çok zor eğer yapmak istiyorsan bana ulaşArkadaşlar Merhaba sahte ihbar yapan insanlar nasıl yakalanmadan ihbar basarlar ve gizlilik için ne kullanırlar ?
VDS üzeriden yapıyorlar ama TR VPN zorunlu.Arkadaşlar Merhaba sahte ihbar yapan insanlar nasıl yakalanmadan ihbar basarlar ve gizlilik için ne kullanırlar ?
Merhabalar Ghost Demon daha önceden böyle ortamlarda bulundum kendim yaptığım içinde söyliyorum biz o zamanlar civciv düşürme discord botu aktif tutmak amacıyla yöneticiler olarak ayrı ayrı vdsler alırdık ve bu vdsler öyle basit işte diğer hocalarımızın dediği gibi güvenilir olmıyanlardan değildi ki zaten öyle direk vdse gir ihbar bas yapılmıyordu bizde bilinçliydik yani vdslerden atılıyor ve gördüğün gibi hala burdayımArkadaşlar Merhaba sahte ihbar yapan insanlar nasıl yakalanmadan ihbar basarlar ve gizlilik için ne kullanırlar ?
anlad|m sevgili dostum ama benim gizlilik konusunda hiçbir bilgim yok ve öğrenmeye çalīşīyorum teşekürler bilgi içinMerhabalar Ghost Demon daha önceden böyle ortamlarda bulundum kendim yaptığım içinde söyliyorum biz o zamanlar civciv düşürme discord botu aktif tutmak amacıyla yöneticiler olarak ayrı ayrı vdsler alırdık ve bu vdsler öyle basit işte diğer hocalarımızın dediği gibi güvenilir olmıyanlardan değildi ki zaten öyle direk vdse gir ihbar bas yapılmıyordu bizde bilinçliydik yani vdslerden atılıyor ve gördüğün gibi hala burdayım![]()
eyvallah canīm seviyom seniVDS üzeriden yapıyorlar ama TR VPN zorunlu.
Aws VDS gibi vdslerde Türk VPN açarak yapıyorlar..
Bir problemin olursa sorursun canimeyvallah canīm seviyom seni
tmm knk ulascam çok saol geçici süre telden yazamīcam uzun degil mersk etne seviyom seniKnkm kendi yaptigim için diyorum evet kendi ihbar sitelerinden atılan var ama sadece arıyorlar ordan yaparsan biz kendimize şaka amaçlı atıyoruz sadece oranın il emniyeti arıyor ve böyle birşey varmı diye soruyor çok birşey yok asıl şeyler farklı yerlerde oluyor gizlilik kolay o yönden yaptığımız yerden bulunmamız çok zor eğer yapmak istiyorsan bana ulaş
Var mı hocam başka hikayelerinizMerhabalar Ghost Demon daha önceden böyle ortamlarda bulundum kendim yaptığım içinde söyliyorum biz o zamanlar civciv düşürme discord botu aktif tutmak amacıyla yöneticiler olarak ayrı ayrı vdsler alırdık ve bu vdsler öyle basit işte diğer hocalarımızın dediği gibi güvenilir olmıyanlardan değildi ki zaten öyle direk vdse gir ihbar bas yapılmıyordu bizde bilinçliydik yani vdslerden atılıyor ve gördüğün gibi hala burdayım![]()
sanal ortam başta olmak üzere 2016dan beri discord kullanırım çoğu kişiyi gerçekten tanırım discord yüzünden en az 35 tane davası olanları western ünionda çalışıp yurt dışından para aklamalarına yardımcı olanları paneli aslında kimilerin yaydıklarını şuanki isim vermek istemedğim rapcileri tanırım numaralı bende bulunmakta (aslında ne iş yaptıkları) civciv ile alakası olmadıkları sadece katla katla paraları civciv ile şarkı çıkarmayı bilirler peki sen neden şuan burda tht formuna yazıyorsun dersen hayat çok değişik bazı reddediğin kararlar seni yol ayrımından son anda döndürebiliyorVar mı hocam başka hikayeleriniz![]()
Panelin ilk kurulduğu zamanlar, civciv olaylarının patlak verdiği zaman o tarz ortamlarda bulundunuz yani dahi şekerciyi de tanıyorsunuz o zamansanal ortam başta olmak üzere 2016dan beri discord kullanırım çoğu kişiyi gerçekten tanırım discord yüzünden en az 35 tane davası olanları western ünionda çalışıp yurt dışından para aklamalarına yardımcı olanları paneli aslında kimilerin yaydıklarını şuanki isim vermek istemedğim rapcileri tanırım numaralı bende bulunmakta (aslında ne iş yaptıkları) civciv ile alakası olmadıkları sadece katla katla paraları civciv ile şarkı çıkarmayı bilirler peki sen neden şuan burda tht formuna yazıyorsun dersen hayat çok değişik bazı reddediğin kararlar seni yol ayrımından son anda döndürebiliyor
Şekerci, Facebook olaylarında çoğunlukla vardı. C7k, BGY adlı Gruplarda "Dini ve Milli" Değerlere hakaret ettiği için dışlanıp Cehennemin 7. Katı (C7K) Adlı dark grubu oluşturdu.Panelin ilk kurulduğu zamanlar, civciv olaylarının patlak verdiği zaman o tarz ortamlarda bulundunuz yani dahi şekerciyi de tanıyorsunuz o zaman![]()