Arkadaşlar Merhaba sahte ihbar yapan insanlar nasıl yakalanmadan ihbar basarlar ve gizlilik için ne kullanırlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orasını biliyorum, günümüzdeki grupların açılma kısmen açılma sebebi o ve açtığı gruplar en büyük motivasyonları bu. Biri açıyor grup tutuyor internette konuşuluyor. Bir diğeri kendi grubunu açıyor.Şekerci, Facebook olaylarında çoğunlukla vardı. C7k, BGY adlı Gruplarda "Dini ve Milli" Değerlere hakaret ettiği için dışlanıp Cehennemin 7. Katı (C7K) Adlı dark grubu oluşturdu.
bekliyorum knkm herzamantmm knk ulascam çok saol geçici süre telden yazamīcam uzun degil mersk etne seviyom seni
Kardeşim bu şahsa ulaşma hayatın kayar CC falan derken rat'ta yedirir bu sana sen gel bana ulaş konu ne halledelim sahte ihbar falan zaten adam akıllı dürtecek bir şey değil.Knkm kendi yaptigim için diyorum evet kendi ihbar sitelerinden atılan var ama sadece arıyorlar ordan yaparsan biz kendimize şaka amaçlı atıyoruz sadece oranın il emniyeti arıyor ve böyle birşey varmı diye soruyor çok birşey yok asıl şeyler farklı yerlerde oluyor gizlilik kolay o yönden yaptığımız yerden bulunmamız çok zor eğer yapmak istiyorsan bana ulaş