şakacılar buraya buyrun

ChUcKy's_LoVe

Katılımcı Üye
24 Ağu 2007
690
15
8 adet sakamız mevcut arkadaslar tamamen zararsızdır
smile.gif
kolay gele

http://rapidshare.com/files/27370722...kalar.rar.h tml
 

_TheEnD_

Uzman üye
7 Nis 2007
1,813
41
Hiçbekistan..
NE Şakadan bahsetmşisin ne bişey.. Böyle rapide atıp şaka miktarını söylemekle olmaz.. Kim güvenip indirsin ki şimdi bunu.. Hem Linkde siyah renkte bu arada.. Bi el at açıklama yapda güvenip indirelim.
 

ceza_92

Yeni üye
11 Ağu 2007
3
0
bence silin

ben şahsen indirmicem açıklama yapana kadar bence konuyu silin ne biliim keylogger filan olmadıgını
 
Son düzenleme:

kokanlale49

Yeni üye
14 Tem 2008
2
0
Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.