Bende web site hackerli yapmak istiyorum böyle anlatımlara bakıyorum olmuyor bana yardımcı olabilirmisiniz_.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öle biden hacker olmanız zor ama yavas yavas anlatımlı videolar'ı izliyerek baslıya bilirsinizi .. sitede videolar mevcut.
merhaba beyler bende site hack yapmak istiyorum nasıl olur bu bite hack lütfen yardım bi yerden duymuştum cmd komutu açılıp ordan sitelere ping atılıyormuş nasıl oluyor bu ayrıntılı anlatırmısınız lütfen?
arkadaş sen burdakılerlle dalga geçmek ıçın mı buradasın.bak üstte sana önerılerde bulunanlar var.sen hala daha yardım edın dıyorsun.ne ögrenecegimizi bilmiyorum işte biri yardım ederse bende ögrenmek istiyorum birilerinin yardı mı ile
neden bukadar kaba davrandıgını anlamadım ben kimim de kimle dalga gecicem karşımdaki kimde karşımdakide benle dalga gececek?arkadaş sen burdakılerlle dalga geçmek ıçın mı buradasın.bak üstte sana önerılerde bulunanlar var.sen hala daha yardım edın dıyorsun.