Kulüp açma izni ReLaD tarafından alınmıştır.
Siber Eğitmen Kulübü
SADECE WEB HACK EĞİTMENİ ALIMI AÇIKTIR ÖĞRENCİ BAŞVURULARI ATMAYINIZ
AŞIRI MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN BURAYA NOT DÜŞÜYORUM GEREKLİ İZİN GEREKLİ YERLERDEN ALINMIŞTIR YİNEDE AKLINDA SORU İŞARETİ KALAN OLURSA BANA ÜSTLERİME DANIŞIP SORABİLİR.
Kulübümüzün Amacı TurkHackTeam Bünyesinde bir çok dalda Yardıma İhtiyacı Olan, Hangi Yoldan Gideceğini Kestiremeyen Ve Web Hacking'e Yeni Başlayanlara Yol Gösterme, Eğitim Verme Gibi Bir Çok Faaliyeti Bir Arada Yürütecektir. Yetenekli, İstekli Kişilerin Önü Açılmış Olacaktır. TurkHackTeam'a Yarar Sağlayacak Daha Çok Profesyonel Kişiler Yetiştirilecek Ve Gerekli Performansı Gösterenler, Bu Bilgiler Işığında Saldırı Timlerinin Gözünde "+" Puan Olacaktır.
Kulüp Faaliyetleri;
Webhack eğitimi
Grafik eğitimi
Ar-Ge eğitimi
Sosyal mühendislik eğitimi
Siber istihbarat eğitimi
Linux eğitimi
ßyWick
NoStopBoys
MyGf
55utd55 (izinli)
ch_arli41
Moyré
Hacknology
Siber Eğitmen Kulübü

SADECE WEB HACK EĞİTMENİ ALIMI AÇIKTIR ÖĞRENCİ BAŞVURULARI ATMAYINIZ
AŞIRI MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN BURAYA NOT DÜŞÜYORUM GEREKLİ İZİN GEREKLİ YERLERDEN ALINMIŞTIR YİNEDE AKLINDA SORU İŞARETİ KALAN OLURSA BANA ÜSTLERİME DANIŞIP SORABİLİR.

Kulübümüzün Amacı TurkHackTeam Bünyesinde bir çok dalda Yardıma İhtiyacı Olan, Hangi Yoldan Gideceğini Kestiremeyen Ve Web Hacking'e Yeni Başlayanlara Yol Gösterme, Eğitim Verme Gibi Bir Çok Faaliyeti Bir Arada Yürütecektir. Yetenekli, İstekli Kişilerin Önü Açılmış Olacaktır. TurkHackTeam'a Yarar Sağlayacak Daha Çok Profesyonel Kişiler Yetiştirilecek Ve Gerekli Performansı Gösterenler, Bu Bilgiler Işığında Saldırı Timlerinin Gözünde "+" Puan Olacaktır.
Kulüp Faaliyetleri;
Webhack eğitimi
Grafik eğitimi
Ar-Ge eğitimi
Sosyal mühendislik eğitimi
Siber istihbarat eğitimi
Linux eğitimi

ßyWick

NoStopBoys
MyGf
55utd55 (izinli)
ch_arli41
Moyré
Hacknology

Web hack alanında eğitim verecek kendine güvenen arkadaşlar için eğitmen alımları açıktır başvuruları öm ile ulaştırabilirsiniz 24.12.2017 tarihinden sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır son başvuru tarihi 24.12.2017 pazar gecesi 23:59 dur

İsim:
Soy isim :
Gövde aktiflik durumu (THT adına aldığınız zone kayıtları ):
Daha önce eğitim tecrübeniz oldu mu? :
İletişim adresi skype ve whatsapp :
Referans ( şart değil ) :
THT' de yönetimde yer aldınız mı? aldıysanız nerede ne kadar sürede :
THT ' den uzaklaştırma aldınız mı? sebebi ve süresi :
Neden eğitmenlik? :
Öğrencilere ne katabilirsiniz:
Moderatör tarafında düzenlendi: