Merhaba THT ailesi belkide aranızda fazla zaman geçirmiyorum çünkü bunun sebebi forumda verilen emeğe saygı duyulmaması adminler veya forum üyeleri dostlarım size burda demek istediğim şey şu tamam forum geniş helal olsun THT ailesine sağlam yer ama forumda daha önce çok şey paylaşılmış olabilir örnek veriyorum benim 1 konum var ama konu çöpe taşınmış ve konu altında konuyu baltalamişlar açıkçası bu forum kalitesini düşüreceğini düşünüyorum ben değerli adminler forumda reklam yasak biliyorum ama ben paylaştığım konuya sadece ufak bir metin eklemistim metin şöyle idi "PHP Tarzı dil bilen bilgili kişiler ulaşırsa ortak çalışabiliriz" diye bu cümlede ben bir reklam göremiyorum tamam hadi bu da yasak olsun ama yinede emeğe saygı olarak konunun çöpe taşınmaması gerekliydi bence tamam yine eyvallah konuyu copede attınız ama konu altında konu baltalaması yapılması çok zoruma gitti açıkçası yani belki bu konudan sonra beni banlayacaktir adminler belkide konuyu kaldıracaktır ama inanın bu tip durumlar forum kalitesini düşürüyor forumda herkesin düşünce özgürlüğü olabilir ama yinede eleştiriden sonra bi eline sağlık veya emek var denebilir yani ben şahsen bir çok alanda yer aldım şimdiye kadar ama böyle bir durumda adminlerinde göz ardı edip geçmesi benim çok zoruma gitti bana kalırsa konu baltalamak cezalı olmalı çünkü bişey paylaşırken altına saçma ve gereksiz yorumlar geleceği için paylaşasım gelmiyor forumda tabiki benden bilgili kişiler illaki var saygım var ama konu baltalamayi göz ardı etmek aşırı berbat bir durum forumda bu olay yüzünden fazla zaman geçirmiyorum bu konuya gerekli kişiler yazarsa sevinirim boş beleş kişiler uzak dursun kimse kalp kirmasin aman sen forumdan git sanki ne kaybederiz derse adminlerde eyvallah ama unutmayın THT yi o 1 er 1 er kişiler oluşturuyor şimdiden herkese iyi günler