meraktan soruyorum domainli bir site var ve bu siteyi yapilan bir tool ile checkliyorum sql yada command injection acigi cikiyor bu aciklari nasil somururum command injettion acigini mesala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sitede girdi alanlarına manuel SQL injection deneyebilirsin. Ekstra olarak js injection de deneyebilirsin. Ama sitenin hangi dille yazıldığını anlaman gerek. Bunun için sitenin kaynak kodlarına bak ve uzantıları kontrol et. Eğer ki sonu PHP veya js uzantılı dosyalar varsa forumda açılan PHP SQL ve js injection konularına bakarak manuel injection deneyebilirsin.meraktan soruyorum domainli bir site var ve bu siteyi yapilan bir tool ile checkliyorum sql yada command injection acigi cikiyor bu aciklari nasil somururum command injettion acigini mesala
onu nasil yapacam bir forum varmi olan acilmis konuSitede girdi alanlarına manuel SQL injection deneyebilirsin. Ekstra olarak js injection de deneyebilirsin. Ama sitenin hangi dille yazıldığını anlaman gerek. Bunun için sitenin kaynak kodlarına bak ve uzantıları kontrol et. Eğer ki sonu PHP veya js uzantılı dosyalar varsa forumda açılan PHP SQL ve js injection konularına bakarak manuel injection deneyebilirsin.
sqli anliyorum onda sorun yok command injectionda sorun var bide dosya kesif aciginda zorlaniyorum onlarida soktummu web sizma falan hepsi hallolcakSite hackleme rehberi serimiz var o konuları inceleyebilirsin kardeşim yardımcı olacaktır
Selamlar arkadaşlar forumda çok fazla “Site nasıl hacklenir, Hangi yolları takip etmem gerekir” Tarzında konular açılıyor sizlere rehber olmak adına bu konuyu hazırlıyorum konuyu fırsat buldukça güncel tutacağım yeni yollar ekleyeceğim.
Şimdi geçelim ele alacağımız konuları(Temel seviye olarak hazırlanacaktır anlamanız için)
SQL İNJECTİON Nedir önce bunu bir öğrenelim.
![]()
Sql injection(Structered query language) Türkçe karşılığı sorgu dili olan bu dil verileri...
- META
- Cevaplar: 68
- Forum: Web & Server Güvenliği ve Zafiyetler
Alttaki konuyu inceleyebilirsin üstte de belirtilmişonu nasil yapacam bir forum varmi olan acilmis konu
forum arama yerine sql injection yaib tum konulara goz ata bilirsinonu nasil yapacam bir forum varmi olan acilmis konu
sql injectionda bir sorunum yok command injection falanda varforum arama yerine sql injection yaib tum konulara goz ata bilirsin
belirli bir site yok suan net bisey diyemem okadarda profesyonel degilimsql acigi hangi dizinde?
OffSec’s Exploit Database Archivemeraktan soruyorum domainli bir site var ve bu siteyi yapilan bir tool ile checkliyorum sql yada command injection acigi cikiyor bu aciklari nasil somururum command injettion acigini mesala
tessekurler anka team kadar guzel bur grup gormedim kendimi bir gelisireyim acilir acilmaz kayitlar girecegimOffSec’s Exploit Database Archive
bunun gibi sitelerden exploit çeştilerine ve uygulanacak yöntemlere bakman gerekiyor bunun için windows+kali linux+python ve diğer tüm kütüphaneler tam teşekkürlü bilgisayarında yüklü olması gerek. ya da kendi algoritmanı geliştireceksin en basitinden örnek mesela kullanıcı adı ve şifresi sayfası görüyorsun şifre yerine arka kodları inceleyip ya da çeşitli ASCII karakterler gibi şeyler yazıp bir şekilde hata elde edip o hataya görede algoritma yazman gerekir bunun içinde orta düzeyde bir matematik bilgisi şart.
bu exploitleri nasil kullanacagimOffSec’s Exploit Database Archive
bunun gibi sitelerden exploit çeştilerine ve uygulanacak yöntemlere bakman gerekiyor bunun için windows+kali linux+python ve diğer tüm kütüphaneler tam teşekkürlü bilgisayarında yüklü olması gerek. ya da kendi algoritmanı geliştireceksin en basitinden örnek mesela kullanıcı adı ve şifresi sayfası görüyorsun şifre yerine arka kodları inceleyip ya da çeşitli ASCII karakterler gibi şeyler yazıp bir şekilde hata elde edip o hataya görede algoritma yazman gerekir bunun içinde orta düzeyde bir matematik bilgisi şart.
her exploit'in içinde usage bilgileri var..bu exploitleri nasil kullanacagim
tamamdir tessekurlerher exploit'in içinde usage bilgileri var..
peki siz boyle buyuk siteleri ne yontemle hackliyorsunuz anlatimli olan bir forum varmidir yada yoksa zahmet olmazsa anlatsanizher exploit'in içinde usage bilgileri var..
hack forumunun merkezindesin zaten fakat büyük siteler hacklemek yani açık durumuna göre değişir kullandığı yazılıma arka kodlarına her yerine bakman gerekecek açık araman lazım o açık üzerindende yürümen lazım. bu aslında bütün siteler için geçerli.peki siz boyle buyuk siteleri ne yontemle hackliyorsunuz anlatimli olan bir forum varmidir yada yoksa zahmet olmazsa anlatsaniz
nasil yapacagim acigi nerede aramaliyim buyuk bir sitede?hack forumunun merkezindesin zaten fakat büyük siteler hacklemek yani açık durumuna göre değişir kullandığı yazılıma arka kodlarına her yerine bakman gerekecek açık araman lazım o açık üzerindende yürümen lazım. bu aslında bütün siteler için geçerli.