Solo Türk’ün Aramızdan Ayrılışının Beşinci Yılı..

Çiçero

Özel Üye
9 Eyl 2008
1,525
43
Türk Otağ
Turkhackteam adminlerinden Solo Türk‘ün aramızdan ayrılışının beşinci yılında, saygı, sevgi ve özlemle anıyorum.


JsfQtP.jpeg


Belki hala hatırlayan dostları vardır.
 

Eironez

Üye
6 Nis 2022
154
64
Istanbul
açıkçası ben açıkçası eskidende vardım ilk solo-türk diye bir hocamız vardı fotoğraftaki o kişi mi acaba vefat mı etti
 

PW

Katılımcı Üye
2 Ara 2018
793
10
:C / Adobe
Şahin abi, nam-ı diğer Solo-Türk. Eski adminlerimizdendir kendisi, foruma çok katkısı olmuştur. Huzur içinde uyusun.:cry:
 

KingSton666

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Nis 2016
9,812
105
26
Ankara
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok güzel bir insandı her türlü yardımı faydası dokundu bana ve bizlere SOLOTÜRK🇹🇷
 

Berceste.

Uzman üye
21 Tem 2020
1,029
958
Şahin abi, foruma ve bizlere verdiği emek çoktur. Verdiği emekler için sonsuz teşekkürler abim. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun.
 

WenxWar

Üye
5 Eki 2022
88
55
Silivri
Allah rahmet eylesin adminim, bıraktığın bu güzel forumu senin yönettiğin kadar iyi yönetilmesi dilekleriyle... Mekanın cennet ruhun şad olsun Allah senden razı olsun inşallah..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.