Sqliscan dork taraması //Kara Alp

KARA ALP

Uzman üye
15 Eyl 2018
1,071
68
İSTİHBARAT
Herkeze merhaba bugün sizlere termux üzerinden sqliscan aracımızdan bahsedicez

sqliscan nedir?

Sqliscan elimizdeki dork ile arama yapıp dork hakkında geniş çaplı tarama yapan bir araçtır ve çıkan sonuçlar ile sql açığını araştırarak tespit edebilirsiniz.

Taramayı geniş çaplı yapar ve güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Daha iyi anlaşırsın diye sizler için hazırladığım videodan bakabilirsiniz




[ame]https://m.youtube.com/watch?v=5AwaYpD7ukg&t=20s[/ame]

 

'Çakır

Uzman üye
18 Mar 2018
1,082
8
Güzel rap arıyorum bulduğumu videoya ekliyorum hackerlıkla alakalı ne varsa :)) tavsiyeniz varsa dikkat alınacakdır

Dostum Turk Hack Team Formunda ayt nin Şarkısı Ne Geziyor Anlamış Değilim Türk Hack Team Şarkısı Vardır Onu Koyabilirdin Saçma Geldi.
 

KARA ALP

Uzman üye
15 Eyl 2018
1,071
68
İSTİHBARAT
Biraz öyle oldu siber kurtlar var bende baskada arıyorum tabi baska timin olmaz yeni videolarda pek yok zaten basda oyle oldu
 

BAMSIBEY

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
547
2
root@Yakuza
Dostum şaka yapıyor olmalısın

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=1JN8M1ofxSc[/ame]
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.